برای 12 تا پیراشکی متوسط
4 پیمانه یا 500 گرم آرد رو در یک کاسه بریزید
1 لیوان آب ولرم
یک سوم لیوان روغن مایع
یک ق چ نمک و یک ق غ شکر
یک ق غ سر صاف خمیر مایه فوری
رو به آرد اضافه و شروع کنید به ورز دادن اگه احساس کردید خمیر خشکه مدام دستتون رو آب ولرم خیس کرده و ورز بدید تا خمیر یکدست
و لطیف بشه و به دست نچسبه ( 10 تا 15 دقیقه خمیر رو ورز بدید و مدام به ظرف بکوبیدش)
خمیر رو با روغن چرب کنید روی کاسه سلفون بکشید
کاسه رو با یه حوله یا پتو بپوشونید و بذارید 45 دقیقه تا 1 ساعت خمیر ور بیاد
برای مواد داخلش :
من یک پیاز رو در کمی روغن زیتون تفت دادم بعد قارچ رو اضافه و تفت دادم
زردچوبه هم اضافه کردم
و اسفناج خرد و پخته شده رو بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم
نمک و فلفل و کمی پودر زیره هم بهش اضافه کردم
فر رو روی 200 درجه روشن کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید
از خمیر چونه بردارید و روی یک سطح پهن کنید و از مخلوط اسفناج روش بذارید
بعد پنبر پیتزا بذارید
خمیر رو ببندید
تو این مدت که همه رو درست کنید خمیر استراحت دوم رو میکنه و می بینید که پیراشکی ها کمی پف میکنن
تا همه رو درست میکنید روی بقیه رو با یه پارچه بپوشونید که روی خمیر خشک نشه
بعد روی اونا رومال تخم مرغ بزنید و کنجد و یا تخم خرفه یا آویشن و.. بپاشید
(من برای رومال یک تخم مرغ کوچک رو با کمی زعفران دم کرده مخلوط کردم)
بعد سینی رو داخل فر بذارید
حدود 15 تا 20 دقیقه زمان پخت هست
هر وقت دیدید زیر پیراشکی طلایی شده یعنی پخته
بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه