منوی پیشنهادی برای شب یلدا

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)
تو این پست سعی کردیم بهترین و مرتبط ترین غذاها و دسرها رو برای شب یلدا آموزش بدیم امیدوارم این پست بتونه به همه شما کمک کنه من که خودم خیلی استفاده کردم!^_^ چای انار

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

62

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)


تو این پست سعی کردیم بهترین و مرتبط ترین غذاها و دسرها رو برای شب یلدا آموزش بدیم امیدوارم این پست بتونه به همه شما کمک کنه من که خودم خیلی استفاده کردم!^_^

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

چای انار:


انار: 2سوم لیوان
آب :2پیمانه
نبات :به میزان لازم
آب جوش را به همراه انار دان شده و مقدار دلخواه نبات داخل قوری بریزید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت اجازه دهید دم بکشد.بعد از این مدت مواد را داخل صافی ریخته و با فشار دست شیره انار را خارج کنید.در صورت تمایل مقداری گلپر هم به همراه چای دم کنید تا چای شما خوشمزه و خوش عطر شود.بهتر است انار استفاده شده آبدار و ترش باشد.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

نار پلو قزوینی:


برنج:4پمانه
انار:1ونیم کیلو
خلال پسته:نصف لیوان
گشنیز تازه:یک لیوان تازه و ساطوری شده
پودر تخم گشنیز:1قاشق چایخوری
کشمش پلویی:نصف لیوان
زعفران آب کرده:5قاشق غذاخوری
مرغ :به میزان لازم
ابتدا برنج را به مرحله آبکشی رسانده و آبکش کنید.انار را دان کرده و به همراه همه مواد در مقداری کره سرخ کنید.ته ظرف برنج کره و مقداری آب بریزید و با مقداری مرغ نیم پز شده بپوشانید یا سیب زمینی قرار دهید. یک لایه برنج و یک لایه از مواد را داخل قابلمه ریخته و تا انتها ادامه دهید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
نکات:در صورت تمایل مرغ را جدا پخته و با نار پلو سرو کنید.
میتوانید از سایر مغزها هم داخل برنج استفاده کنید.
بهتر است برای دم کشیدن برنج به آن اب انار اضافه کنید تا آب روغن معمولی
این غذا را به صورت کته هم میتوان تهیه کرد.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

خَشیل غذای سنتی آذری ها:


بلغور خیس خورده یک استکان
زرد چوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم
آرد 1 قاشق سوپخوری
روغن حیوانی 1 قاشق سوپخوری
شیره انگوری به مقدار لازم

طرز تهیه :


آرد و زرد چوبه رو مخلوط میکنیم و ابتدا کمی روی حرارت تفت میدیم تا بوی خامیش بره بعد در روغن حیوانی تفت می دیم تا سرخ بشه و بعد بلغور رو اضافه می کنیم و با 1 لیتر آب میذاریم تا کاملا بپزه تقریبا حدود 1 ساعت با شعله ملایم .بعد از پخته شدن و در آخر زعفران دم کرده رو اضافه می کنیم و میذاریم تا10 دقیقه باز بپزه .بعد از پخته شدن توی ظرف مناسبی مثل پیاله می ریزیم و با شیره انگور تزیین کرده و نوش جان می کنیم .خشیل رو حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بی مزه س !تازه میتونید این دسر رو در روزهای دیگه به عنوان صبحانه هم مصرف کنید!
نکات:در صورت تمایل مقداری هم هل و گلاب به این غذا بیفزایید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

کاناپه لبو:


لبو:2عدد
کره:2قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز:1چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای:نصف پیمانه
لیموترش:نیم عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
زعفران:1قاشق غذاخوری آبکرده
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات:در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.
میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.
در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

ژله انار با مغز بستنی:


برای تهیه این ژله شما باید 2تا ظرف داشته باشید که سایزهاشون مختلف باشه و یکیش از اون یکی یکی دو سایز کوچیکتر باشه.مقداری انار (یا میوه دلخواه)رو ته ظرف بریزید و بعد ظرف کوچک رو روی میوه قرار داده و لبه هاش رو با چسب نواری سفت کنید تا تکون نخوره.حالا بقیه انار رو به دیواره ها بریزید و سفت فشار بدید(ظرف خیلی محکم باید فیکس شده باشه).حالا ژله انار رو فقط با آبجوش تهیه کنید و بذارید کامل خنک بشه و بعد به آرومی بریزید داخل ظرف و بذارید خوبه خوب ببنده.(هر بسته ژله با یک لیوان آبجوش کامل هم بخوره و ترجیحا داخل مایکروویو شفاف بشه).
بعد که ژله بست اون رو خارج میکنیم و داخل ظرف کوچیک آب جوش میریزیم تا راحت جدا بشه.مقداری شیر عسل رو با پودر ژلاتین مخلوط مکنیم و یه کم هم گلاب بهش میزنیم و کمی خامه و وقتی خنک شد اون رو داخل حفره ظرف میریزیم.ظرف رو میذاریم داخل یخچال تا ببنده.وقتی کامل بست روش رو با بیسکویت میپوشونیم و برای سرو آماده میکنیم!
(اینجا ژله با توت فرنگی درست شده،میتونید به جای شیرعسل و ژلاتین از بستنی یا ژله بستنی الوئه ورا استفاده کنید)
منبع:
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

سالاد لبوی قالبی:


لبو درشت:3عدد
ابلیمو:1قاشق مرباخوری
ابتدا لبو ها را با مقدار خیلی کمی شکر و ابلیمو خوب بپزید.لبوها را با چیپس کن یا هر وسیله ای به صورت بسیار نازک در آورید.ظرف گردی(مانند پیاله)را انتخاب کرده و یک قالب گرد اندازه آن پیدا کرده و لبوها را قالب بزنید.داخل ظرف پلاستیک قرار داده و لبو قالب زده شده را در انتهای ظرف قرار داده و دیواره های آن را نیز با لبو بپوشانید.
داخل قالب را با مواد دلخواه اما سفت(مثل مخلوط ذرت،سیب زمینی،مرغ،ذرت،خیارشور یا سالاد ماکارونی و ...)پر کرده و روی آن دوباره یک قطعه لبو قرار داده و نایلون را گره زده و سفت کنید.یک وسیله کمی سنگین(مثل پیاله پر از آب)را روی ظرف قرار داده و بعد از 3تا4ساعت لبوها را از پیاله خارج کنید.
نکات:بهتر است درون مواد داخل قالب مقداری ژلاتین هم بریزید تا مواد کاملا سفت شوند.
در صورت تمایل داخل قالب را با سالاد مخصوص کریسمس که آموزش آن در لینک زیر موجود است پر کنید.

منبع:
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

پودینگ هندوانه:


مواد لازم:
آب هندوانه نیم لیتر
شکر قهوه ای 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ذرت،شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا روان شود.سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکات:
برای گرفتن آب هندوانه آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید تا کاملا زلال شود.
در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز به مواد اضافه کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

کیک هندوانه:


ژله هندوانه: 1بسته
شکر: 3 پیمانه
آرد: 5 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
کره: 2 پیمانه
تخم مرغ: 8 عدد
شیر: 2 پیمانه
وانیل: 2 قاشق چایخوری
روش تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.
مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید.
نکات:
برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید.
در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز ه خوراکی به کی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

کیک انار:


مواد لازم :
آرد 2پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
تخم مرغ 4عدد
پودر ژله انار 1بسته
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
کره آب شده1 پیمانه
آب انار 3/2 پیمانه
طرز تهیه :
در ابتدای کار فر را با دمای 180درجه روشن کرده و اجازه دهید داغ شود.آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کرده و به همراه پودر ژله خوب یکنواخت کنید.
تخم مرغها را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید و بعد به همراه شکر و وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم کره را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد اضافه کرده و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل آن ریخته و به مدت 45دقیقه داخل فر بپزید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

موس انار


مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 40 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه 100 گرم
آب انار 3 ق غذاخوری
انار 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .
پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد.
روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.
نکات:
در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم در ظرف سرو استفاده کنید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

پاناکوتای انار


آب انار 3ونیم لیوان
پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری سر خالی
پودر قند 1 لیوان
خامه فرم گرفته 2/1 لیوان
باتر میلک 1ونیم لیوان
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار دهید یا روی بخار کاملا حل کنید.
2لیوان آب انار و شکر را در ظرفی ریخته و داخل مایکروویو کاملا شفاف کرده با روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و مواد شروع به جوشیدن کند .حدود 10 دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
حدود 3/1 از مواد را کنار بگذارید .
حالا ژلاتین آب کرده را به بقیه مواد داغ اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا حل شود. بقیه آب انار و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.سپس باتر میلک رااضافه کرده و مجدد هم بزنید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد آماده شده پاناکوتا را در قالب ریخته، در یخچال قرار دهید .1سوم از موادی را که کنار گذاشته بودید داخل ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.(به عنوان سس تزئینی).
بعد از آماده شدن دور قالب را با چاقو جدا کرده و در ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس تزئین کرده و سرو کنید .
نکته:اگر باتر میلک ندارید برای تهیه هر لیوان از آن از 2سوم لیوان ماست خامه ای و 1سوم لیوان شیر پرچرب استفاده کنید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

چیپس لبو:


مقداری لبو را انتخاب کرده و با دستگاه یا رنده چیپس کنید(هرچه لایه ها نازک تر باشد چیپس شما خوشمزه تر خواهد شد)حال روی هر ورقه مقداری کره و عسل بمالید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
فر را روی کمترین درجه قرار داده و 1تا2ساعت اجازه دهید لبوها خشک شوند.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

تیرامیسو انار:


مواد لازم :
آب اناریک پیمانه
پودر قهوه یا نسکافه یک پیمانه
نصف پیمانه شکر
4 قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج
پنیر خامه ای 4/3 پیمانه
خامه فرم گرفته نصف پیمانه
شکلات تلخ رنده شده 50 گرم
یک پیمانه دانه انار
بیسکویت به میزان لازم(لیدی فینگر یا هر نوع دلخواه)
طرز تهیه:
ابتدا آب انار و پودر قهوه را با نیمی از شکر مخلوط کرده و داخل مایکروویو یا روی حرارت کاملا حل کنید و بعد عرق بهار نارنج را اضافه کنیند کرم کاستارد را با توجه به لینک زیر تهیه کرده و به جای وانیل به آن نمک اضافه کنید.

کرم آماده شده را به روش بن ماری روی بخار آب قرار داده و حدود 10 دقیقه هم بزنید . بعد مداوم هم بزنید تا خنک شود.
کرم را روی یک کاسه محتوی یخ قرار داده و هم بزنید تا خودش را بگیرد .
پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته را در ظرف جداگانه مخلوط کنید و آن را به کاستارد خنک شده اضافه کنید. مقداری بیسکوییت را داخل ظرف سرو چیده و روی آن آب انار بریزید و بعد کرم را روی آن اضافه کرده و صاف کنید و رویش مقداری شکلات رنده شده اضافه کنید و تا انتها ادامه داده و در پایان دانه انار را روی دسر بریزید.دسر را 3ساعت داخل جایخی و 2ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
نکات:
طرز تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

منبع:
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 

چیز کیک انار:


مواد لازم:
بیسکویت کاکائویی پودر شده 220 گرم
کره 80 گرم ، ذوب شده
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب انار 1سوم پیمانه
پنیر خامه ای 400 گرم
شکر 150 گرم
خامه ی فرم گرفته 350 گرم
مواد لازم برای رویه:
شکر 50 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب یک پیمانه
انار 400 گرم ، دانه شده
آب انار:1چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پودر بیسکویت را با کره ذوب شده مخلوط کرده و داخل قالب چرب شده بریزید و به شدت آن را فشرده و صاف کنید و 30دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را روی آب انار پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس داخل مایکروویو یا روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. سپس اجازه دهید کاملا خنک شود.
پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی به خوبی بزنید تا کاملا مخلوط شود. ژلاتین حل شده ی خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
خامه ی فرم گرفته را به آرامی اضافه کرده ، با لیسک به حالت دورانی هم زده و روی بیسکویت پرس شده بریزید و در آخر ، مواد رویه را روی آن ریخته و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
برای رویه پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و به جوش آید . سپس دانه های انار و آب انار را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید . سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.بعد از آماده شدن چیز کیک رویه خنک شده را روی مواد ریخته و 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کالا ببندد.
 

سایر پیشنهادات سوران به شما(برای ورود به بخش آشپزی به لینک زیر عکس مراجعه کنید)

 
 

دلمه برگ مو با طعم انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

رولت کدو حلوایی

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش انار آویج

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

پودینگ انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش سیر و انار مازندرانی

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

سوهان عسلی شکلاتی با تخمه کدوحلوایی

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

کاپ کیک کدوحلوایی با رویه پنیر خامه ای

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

شیرینی قیفی پر شده از موس کدوحلوایی

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

دسر ماست و انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش اناردون و بادمجان

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش انار دانه مسما

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

اسموتی وانیلی انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

بستنی انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

آش انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

مرغ شکم پر با دانه های انار

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی(ژله ای،پنیری،کره ای و ...)

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

خورش لبو

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

ژله ویترینی

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

ژله فرفره ای

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)

 
 

ایده های ساده:

 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)


مقداری خمیر تارت تهیه کرده و بعد از پخت داخل آن را با ژله انار مخلوط با انار(کاملا سرد)پر کنید.
طرز تهیه خمیر تارت
 
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)


داخل ظرف مناسب مقداری انار دان کرده و تا نیمه از آن را با ژله آماده شده پر کنید و وقتی همه انار ها فیکس شدند(2ساعت در یخچال)بقیه ژله را اضافه کنید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)


مقداری کاکائو تخته ای را آب کرده و داخل قالب بریزید و وقتی نیمه جامد شد روی آن را با انار بپوشانید و به عنوان کاکائویی خوشمزه سر سفره استفاده کنید.
 

منوی پیشنهادی سوران برای شب یلدا(پکیج کامل شب یلدا)


مقداری کیک کاکائویی ساده یا چیز کیک تهیه کرده و روی آن را با کاکائو آب شده و انار و پسته بپوشانید.

 
 

دوستان عزیز برای دیدن تزئینات هندوانه در قسمت جستجوی سایت(بالا سمت چپ)عبارت هندوانه یا تزیین هندوانه را وارد کرده و همه نمونه را ببینید همچنین برای تزیین میوه ها از قسمت راست سایت وارد مبحث هنر پذیرایی و سفره ارایی شده و از همه صفحات آن دیدن کنید!


^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^

 
 
 
 

کلمات کلیدی پیشنهادات شب یلدا,منوی شب یلدا,شب چله,منوی پیشنهادی شب یلدا,دسر پیشنهادی شب یلدا,سفره زیبا شب یلدا,دسر شب یلدا,غذای اصلی پب یلدا,پکیج شب یلدا,تزیینات انار,تزیینات هندوانه,تارت انار,پاناکوتای انار,نمونه تزیینات سفره یلدا,تزیین سفره یلدا,سفره یلدا,غذا شب یلدا,منو شب یلدا,منو شب یلدا,یلدا,هندوانه,انار,

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان