طرز تهیه کاری میگو هندی

مخلوطی از ادویه‎جات معطر همراه با میگو، نه تنها باعث رنگین شدنشان می ‎شود، بلکه طعم‎ و مزه‎ غنی غذاهای جنوب هندوستان را هم به همراه دارد. ‎کاری میگو یکی از غذاهای هندی خوشمزه می باشد.

طرز تهیه کاری میگو هندی

مواد لازم برای کاری میگوی هندی


میگوی درسته 200 گرم
پیاز خرد شده 300 گرم
بادام زمینی بدون نمک 50 گرم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
گشنیز (پودر) یک قاشق غذاخوری
زیره سبز (پودر) دو قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
گرم ماسالا Garam masala یک قاشق چایخوری
نمک یک تا دو قاشق چایخوری
ماست ساده 150 گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب 3-2 پیمانه
روغن مایع حداکثر یک چهارم پیمانه
سیر خلال و در داخل روغن سرخ شده مقداری

میگو


طرز تهیه کاری میگوی هندی



1. پیازها را ریز خرد کرده با روغن مایع تا وقتی که پیاز به رنگ قهوه ای روشن دربیاید سرخ می کنیم.

2. سر و پوست میگو راجدا کرده و داخل شکم میگو را خالی می کنیم. سپس آن را می شوییم.

3. بادام زمینی را داخل میکسر پودر می کنیم.

4. پیاز خرد شده، بادام زمینی پودر شده و ماست را داخل میکسر یا با دست بخوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم. سپس مایه را داخل قابلمه می ریزیم.

5. پودرهای زردچوبه، گشنیز، زیره سبز، فلفل قرمز، گرم مصالح و نمک را با مایه مخلوط کرده و قابلمه را بر روی حرارت قرار داده آب را نیز اضافه می کنیم. وقتی جوش آمد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا کمی بجوشد.

6. میگو را نیز اضافه کرده بعد از که جوشید حرارت را خاموش می کنیم. این کاری معمولاً با نان هندی و سیر خلال سرخ شده صرف می شود.

درست کردن کاری

نکات تکمیلی در مورد کاری میگو

کاری میگو جزو غذای ملل - هندی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کاری میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کاری میگو ، طرز تهیه کاری میگو هندی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان