ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر؛ دستور ساده و سریع برای بیسکویت های خوشمزه

همانطور که می دانید بیسکویت ها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از انواع پرطرفدار آن، بیسکویت لیدی فینگر می باشد که سبک و لطیف می باشد. در این مقاله طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر؛ دستور ساده و سریع برای بیسکویت های خوشمزه

بیسکویت لیدی فینگر نوعی از بیسکویت های سبک و لطیف می باشند که دارای شکل باریک و بلند هستند و در تهیه دسرها مختلف کاربرد دارد و در دنیای شیرینی پزی جزو بیسکویت های محبوب می باشد. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این شیرینی خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر همراه ما باشید.

نحوه تهیه بیسکویت لیدی فینگر

آموزش طرز تهیه بیسکویت خوشمزه لیدی فینگر

این بیسکویت جزو بیسکویت های خوش طعم و محبوب می باشد که نحوه تهیه آن مانند طرز تهیه بیسکویت کرم دار و بیسکویت گردویی ساده و راحت است و در مدت زمانی کمی می توانید آن را تهیه کنید. اینن بیسکویت لیدی فینگر در تهیه دسرهایی مانند تیرامیسو کاربرد زیادی دارد. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم تا بتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • آرد قنادی: شصت گرم
  • شکر: شصت گرم
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  • پودر قند: یک قاشق غذاخوری

دستور پخت:

ابتدا تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. سپس سفیده ها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن برقی خوب می زنیم تا زمانی که فرم بگیرد و وقتی کاسه را بر می گردانیم نریزد و بعد پنجاه گرم از شکر را به تدریج به سفیده بیفزایید.

حالا شکر و سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم که وقتی پره همزن را از مواد بیرون خارج می کنیم، حالت سیخی شکلی روی سفیده بماند و خم نشود سپس در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ را با ده گرم شکر و وانیل خوب هم می زنیم.

حالا زرده ها را باید تا جایی بزنیم که کشدار شوند، سپس به آرامی به سفیده بیفزایید و با لیسک به صورت فولد مخلوط می کنیم حالا آرد را دوبار الک کرده و به تدریج به موادبیفزایید.

حالا در هنگام افزودن آرد، مواد را به آرامی با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم می زنیم تا پف مواد حفظ شود و خواب نکند.

در مرحله بعدی پس از آماده شدن مایه بیسکویت، آن را داخل قیف با ماسوره ساده می ریزیم و فر را با دمای صد و نود درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می کنیم و کاغذ روغنی می گذاریم.

حالا با قیف مایه را به طول ده سانتی متر روی کاغذ روغنی می زنیم و بین هر دو خط حداقل سه سانتی متر فاصله می گذاریم تا در هنگام پف کردن به هم نچسبند و بعد از تمام شدن مایه بیسکویت، روی آن پودر قند الک می کنیم.

حالا بیسکوییت ها را داخل فر قرار می دهیم و ده تا پانزده دقیقه می پزیم و پس از پخت، درب فر را نیمه باز کرده و پنج دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا بیسکویت ها در فر بمانند.

آموزش تهیه بیسکویت لیدی فینگر

در مرحله پایانی از طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر، بعد از پنج دقیقه سینی را خارج کرده و بیسکویت ها را بلافاصله از کاغذ روغنی جدا می کنیم. نوش جان.

نکته : برای نگهداری طولانی مدت، می توان آن ها را در فریزر و در ظرف دربسته نگهداری کرد و بین هر دو بیسکویت یک تکه کاغذ روغنی می گذاریم تا به هم نچسبند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان