آشنایی کامل با خواص و مضرات “بادام هندی”

بادام هندی خواص بسیار زیادی از جمله ایجاد انرژی در بدن و ایجاد خواب منظم را دارد.تمامی خواص و مضرات دیگر “بادام هندی” را می توانید در ادامه در سایت نمناک بخش بهداشت و سلامت مشاهده نمایید.

آشنایی کامل با خواص و مضرات “بادام هندی”

خواص بادام هندی


    بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.

 
خواص بادام هندی

خواص و فواید  بادام هندی

 
در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند ،  امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند ، در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کره ی نرم خوش مزه ای درست می کنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود.
بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود.
1) بادام هندی کلسترول ندارد.
2) برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.
3) بادام هندی انرژی زاست.
4) حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
5) میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد.
6) غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است.
7) منیزیم بادام هندی در ترکیب با کلسیم ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن را محافظت می کند.
8) در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.
9) دارای انرژی و فیبر غذایی بالایی است. در صورت مصرف متعادل برای حفظ وزن مفید است.
10) سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.
11) مصرف این گیاه به بدن کمک می کند تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می شود. از آنجا که در دمای اتاق سریع فاسد می شود، بهتر است آن را در یخچال نگه داری کنید.

 دیگر خواص بادام هندی

 

  • پیشگیری از سرطان ها
  • محافظت از قلب
  • کاهش فشار خون بالا
  • حفظ سلامت پوست و مو
  • حفظ سلامت استخوان ها
  • حفظ سلامتی مغز و اعصاب
  • پیشگیری از تولید سنگ صفرا
  • سرشار از آنتی اکسیدان ها
  • کمک به عملکرد هضم غذا
  • سرشار از ویتامین ها
  • حفظ سلامتی دندان ها و لثه ها
  • بهبود فرآیند خواب

عکس بادام هندی یا cashews

خواص و ضررهای بادام هندی 

خواص بادام هندی برای کاهش وزن

بر خلاف باور عموم مردم که می گویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی می شود، تحقیقات نشان داده است که این تصورات نادرست است. در واقع هرچند بادام هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد و هر 30 گرم آن حدود 160 کالری انرژی دارد ولی اگر در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نشود به خوبی گرسنگی را برطرف کرده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن هم کمک کند. در واقع زمانی که مقداری بادام هندی می خورید تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خوار بکنید.

فواید خوردن بادام هندی در بارداری

بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازه ها، فروشگاه ها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حدود 30 گرم بادام هندی حاوی بیش از 4 گرم پروتئین، 9 گرم کربوهیدرات و 13 گرم چربی سالم، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.

از جمله خواص بادام هندی در دوران بارداری عبارت است از:

بادام هندی حاوی تمام ویتامین هایی است که برای رشد جنین در طی بارداری لازم و ضروری خواهد بود.
از جمله فواید خوردن بادام هندی در بارداری، خاصیت ضد باکتریایی بادام هندی بوده که به مقابله با عفونت ها در طی دوران بارداری کمک می کند.
یکی از مهمترین خواص بادام هندی در دوران بارداری، تامین انرژی مورد نیاز برای زنان در طول این دوران است.
میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال در دوران بارداری که در بیشتر زنان باردار شایع است، را کاهش می دهد.
یکی از موثرترین خواص بادام هندی در بارداری، توسعه و استحکام دندان ها و استخوان های کودک است که به دلیل میزان بالای کلسیم و منیزیم در بادام هندی می باشد.
بادام هندی غنی از منیزیم است. این ماده معدنی از بدن زنان باردار در برابر گرفتگی های عضلانی، فشار خون بالا، دردهای عضلانی، سردرد و خستگی محافظت می کند و در درمان میگرن موثر است.
خوردن بادام هندی در بارداری به تامین انرژی و کالری مورد نیاز بدن در این دوران کمک کرده، بدون اینکه باعث افزایش وزن بیش از اندازه زنان در دوران بارداری گردد.

نکات احتیاطی خوردن بادام هندی در بارداری

همانند سایر مواد غذایی و گیاهان دارویی، استفاده بیش از اندازه از هر ماده غذایی در دوران بارداری ممکن است برای مادر و جنین خطرات و عوارضی را به همراه داشته باشد، لذا توصیه می شود در استفاده از انواع آجیل ها از جمله بادام هندی در این دوران جانب اعتدال را رعایت نمود. با توجه به اینکه بادام هندی سرشار از اگزالات بوده و تجمع اگزالات در بدن خود مانع جذب کلسیم خواهد شد، لذا زیاده روی در مصرف بادام هندی باعث کاهش جذب کلسیم شده و این کمبود کلسیم، مشکلاتی را برای مادر و کودک در آینده به وجود می آورد، همچنین بهتر است زنان در دوران بارداری از مصرف بادام هندی بو داده و شور پرهیز کرده، آن را به صورت خام مصرف نمایند چرا که مصرف بالای نمک در بارداری باعث افزایش فشار خون مادر شده و خطرات بسیار و حتی خطر سقط جنین را به همراه خواهد داشت.
 
مضرات بادام هندی

بادام هندی چه ضررهای دارد؟

 توصیه ها

1ـ پوسته بادام هندی سم التهاب آوری دارد که تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل است که همیشه بادام هندی به صورت پوست کنده و خشک شده به بازار عرضه می شود. بادام هندی خام را برای از بین بردن تمامی رزین های سمی آن بو می دهند.
 
2ـ از مصرف بادام هندی شور بپرهیزید. دریافت فراوان سدیم (عنصرموثره نمک) می تواند میزان کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان شود. مغزهای شور برای بیماران کلیوی و افراد دارای فشار خون بالا و البته کودکان محدودیت مصرف دارد.
 
3ـ بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا سریعا به توکسین های خطرناکی آلوده می شود که مصرف مستمر آن می تواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد. بنابراین هنگام خرید این محصول، آنهایی را که به صورت بهداشتی بسته بندی و دارای مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید و از خرید مغزهای فله ای که تاریخ مصرف معلومی ندارند و در شرایط نامناسب محیطی نگهداری و عرضه می شوند اجتناب کنید. چروکیدگی، آفت زدگی و طعم و بوی نامطبوع ازجمله نشانه های فساد این محصول است.
 
4ـ بادام هندی را می توانید برای ماندگاری بیشتر در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
 

مضرات بادام هندی (عوارض، موارد احتیاطی و منع مصرف)


 
علیرغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیادهروی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا میشود. بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرای شان را در آوردهاند باید از مصرف آن پرهیز کنند، همچنین دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود. لازم به ذکر است بروز واکنش های آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و… از دیگر عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی در افراد حساس به وجود بیاید.

بادام هندی ، آشنایی کامل با خواص و مضرات بادام هندی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان