**دیگه با خیال راحت کاپ کیک بخور :-)
**
تخم مرغ هارا 3 دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم تا حجمتخم مرغ ها دو برابر شود
سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم.
کره را آب شده را به مخلوط تخم اضافه میکنیم
آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شکر، نمک را باهم مخلوط میکنیم و دو مرتبه الک میکنیم.
ترکیب تخم مرغ را به آرد اضافه میکنیم و به مدت 2 دقیقه تا زمانی که کاملا یکدست شود هم میزنیم.
رنگ خوراکی را ضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و در آخر تخم آفتاب گردان را به خمیر اضافه میکنیم.
قالب را ابتدا چرب میکنیم و سپس کاغذ کاپ کیک را درون قالب قرار می دهیم.
مقدار یک اسکوپ از خمیر را درون قالب میریزیم.
قالب را با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 18-20 دقیقه درون فر میگذاریم. بعد از گذشت 18 دقیقه خمیر را چک میکنیم با یک خلال دندان را در مرکز کیک قرار می دهیم اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد کیک آماده سرو می باشد.
پس از پخت قالب را به مدت 5 دقیقه درون فر میگذاریم تا خنک شود
با خیال راحت نوش جان کنید :-)