قایق‌های شیک و خوشمزه کاسنی‌فرنگی و مرغ

در یک کاسه بزرگ، سس بادام‌زمینی، بادام‌زمینی، ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده، آب لیموترش و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سرویس سبک زندگی فردا: کاسنی‌فرنگی را با نام آندیو نیز می‌شناسند.به نقل از فوت و فن این سبزی را هم به صورت پخته و هم خام مصرف می‌کنند که ما در این دستور، خام آن را نیاز داریم.

 

قایق‌های شیک و خوشمزه کاسنی‌فرنگی و مرغ

 

تعداد: 30 عدد
زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه


مواد لازم


یک کیلوگرم مرغ سوخاری
2/3 پیمانه سس بادام‌زمینی
¼ پیمانه بادام‌زمینی عسلی خرد شده
¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
3 تا 4 کله کاسنی فرنگی
گشنیز تازه


طرز تهیه


پوست و استخوان‌های مرغ پخته شده را جدا کنید و آن را خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، سس بادام‌زمینی، بادام‌زمینی، ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده، آب لیموترش و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برگ‌های کاسنی را جدا کنید و در ظرف بچینید. با قاشق از مواد داخل برگ‌های کاسنی بگذارید و با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید.


ارزش غذایی


کالری: 77
چربی: 5 گرم
کلسترول: 27 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 3 گرم
پروتئین: 6 گرم
سدیم: 310 میلی‌گرم
کلسیم: 10 میلی‌گرم
آهن: 1 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان