طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

این چای گیاهی شیرین، پر از طعم و عطر، در روزهای زمستانی شما را گرم می کند.

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

  • 4 لیوان آب
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/4 پیمانه زنجبیل
  • 3 عددچای کیسه ای
  • 2 عددلیمو
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
 
 
 
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
 
 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

 

از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.

آب لیمو ها را بگیرید.
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
 
دمنوش گیاهی

 

نکات تکمیلی در مورد دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان