مواد لازم برای موس آلبالو
- زرده تخم مرغ:2 عدد
- شیر:یک پیمانه
- خامه:100 گرم
- سس آلبالو (شربت آلبالو)
- پودر قند:100 گرم
- پودر ژلاتین:2 قاشق سوپ خوری
- (مربای آلبالو یا کمپوت آلبالو و یا آلبالوی تازه جهت تزیین مقداری)
طرز تهیه موس آلبالو
ابتدا زرده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا رنگ رده ها روشن شود. سپس خامه و سس آلبالو را به آن افزوده، مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزمن ادامه دهید. مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و در ظرف مخصوص سرکه از قبل چرب کرده اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید و روی آن را با آلبالو یا مربای آلبالو تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد موس آلبالو
موس آلبالو جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
موس آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه موس آلبالو با نکات خوشمزه شدن موس آلبالو