مواد لازم برای کیک کشمشی با مایکروفر
- 250 گرم آرد سفید
- 150 گرم روغن جامد
- 150 گرم شکر
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- نصف لیوان شیر
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری کشمش
طرز تهیه کیک کشمشی با مایکروفر
ظرف گردی را متناسب با مایه چرب کرده و آرد می پاشیم تا کف و دیواره آن با آرد آغشته شود. دستگاه را با کلید Convection با حرارت 250 درجه سانتیگراد گرم می نماییم (Pr-H) روغن را با شکر و بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده با همزن می زنیم تا شکر حل شود تخم مرغها را دانه دانه در مایه می شکنیم (باید یک تخم مرغ مخلوط و جذب روغن شود بعد تخم مرغ بعدی را می شکنیم) و همزدن را ادامه می دهیم تا مایه به شکل کرم لطیفی در بیاید شیر را هم اضافه می کنیم. آرد و کشمش را کاملاً با هم مخلوط کرده و اضافه می کنیم مایه را در ظرف می ریزیم و ظرف را بدون درپوش به مدت 10 دقیقه قدرت 60% و 250 درجه سانتیگراد در مایکروویو قرار می دهیم (ترکیب قدرت و هوای گرم) بعد از اتمام این زمان ظرف را بعد از گذشت 8ـ5 دقیقه از دستگاه بیرون می آوریم.
نکات تکمیلی در مورد کیک کشمشی
کیک کشمشی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک کشمشی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کیک کشمشی با مایکروفر با بهترین طعم