طرز تهیه فینگر فود خوشمزه ، میت بال مرغ تایلندی

فینگر فود یا همان کوفته قلقلی مرغ از غذاهای بسیار خوشمزه کشور تایلند می باشد که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه فینگر فود خوشمزه ، میت بال مرغ تایلندی

کوفته قلقلی مرغ تایلندی

پیشنهاد ویژه آشپزخانه نمناک :فینگر فود ، میت بال یا کوفته قلقلی مرغ تایلندی

فینگر فودهای پیشنهادی آشپزخانه نمناک شامل انواع ذائقه ها و سلیقه ها خواهد بود به طوریکه افرادی با هر نوع رژیم بتوانند از آنها استفاده کنند . در ابتدای بخش فینگر فودها یکی از مزه های عالی و خوشمزه را انتخاب کرده ایم ، میت بال مرغ تایلندی غذای مخصوص منوی بسیاری از رستوران های خارجی. این کوفته مرغ قلقلی خوش مزه و لذیذ تایلندی را به عنوان فینگر فود استفاده کنید.
 
فینگر فود

میت بال مرغ تایلندی غذای بسیار خوش طعم

مواد لازم :

  • 500 گرم مرغ ریز شده
  • 1 عدد بوته سیر خرد شده
  • مقداری زنجبیل تازه ، پوست کنده و خرد شده .
  • 3برگ لیمو تازه خرد شده
  • 1 قاشق سوپ خوری برگ های نعناع تازه، به اضافه ساقه
  • 1قاشق سوپ خوری برگ های تازه گشنیز
  • 2قاشق سوپ خوری سس ماهی
  • 1قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • 1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
  • 1عدد فلفل قرمز کوچک، خرد شده
  • 1 قاشق سوپ خوری روغن بادام زمینی

روش و مراحل طرز تهیه:

مرحله 1
، سیر، مرغ ،زنجبیل، لیمو، نعناع و گشنیز را در کاسه ای ترکیب کنید.
مرحله 2
با استفاده از دستان تمیز، 1 قاشق سوپ خوری مواد را قلقلی کنید. روی بشقاب بزرگ قرار دهید. 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید .
مرحله 3
در همین حال، سس ماهی، آب لیمو، شکر و فلفل را در کاسه کوچک بریزید. تا زمان حل شدن شکر هم بزنید.
مرحله 4
روغن را در ماهی تابه ای نچسب با حرارت متوسط داغ کنید. قلقلی های مرغ را در 2 قسمت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. آن ها را با سس و برگ لیمو ، نعنا سرو کنید.
 
 thai chicken meatballs

طرز تهیه میت بال مرغ تایلندی

فینگر فود یا میت بال مرغ تایلندی + طرز تهیه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان