ارتباط خمیردندان با مرض قند

کارشناسان دانشگاه تگزاس آمریکا به این نتیجه رسیدند که دی اکسید تیتانیوم (E۱۷۱) موجود در خمیر دندان باعث ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم می شود.

ارتباط خمیردندان با مرض قند

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Chemical Research in Toxicology، دی اکسید تیتانیوم (E171) یک ماده شیمیایی است که به مواد گوناگون رنگ سفید می بخشد.
این ماده شیمیایی در اواسط قرن بیستم جای رنگ های مضر حاوی سرب را گرفت و تولید انبوه آن در سالهای 70 قرن بیستم آغاز شد.
به گفته دانشمندان، از آن زمان تعداد موارد ابتلا به دیابت نوع دوم به شدت افزایش یافته است.
دانشمندان پس از مطالعات خود به این نتیجه رسیده اند که دی اکسید تیتانیوم یکی از دلایل ابتلا به دیابت است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان