مسابقه‌ی بزرگ آشپزی دیجی‌کالا با ۱۰۰ میلیون تومان جایزه!

مسابقه‌ی بزرگ «نبرد در آشپزخانه» از هفتم مرداد در دیجی‌کالا آغاز شده است. این یک مسابقه‌ی بزرگ آشپزی است که در آن، شرکت‌کنندگان باید یکی از هفت غذای ایرانی تعیین شده را طبخ کنند و عکس آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارند

مسابقه‌ی بزرگ آشپزی دیجی‌کالا با 100 میلیون تومان جایزه!

مسابقه‌ی بزرگ «نبرد در آشپزخانه» از هفتم مرداد در دیجی‌کالا آغاز شده است. این یک مسابقه‌ی بزرگ آشپزی است که در آن، شرکت‌کنندگان باید یکی از هفت غذای ایرانی تعیین شده را طبخ کنند و عکس آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارند. سه نفر برنده‌ی این مسابقه به ترتیب 50 میلیون تومان، 30 میلیون تومان و 20 میلیون تومان پول نقد جایزه می‌گیرند.

لیست هفت غذایی که شرکت‌کنندگان باید آن‌ها را طبخ کنند از این قرار است:

  • ته‌چین
  • کوفته تبریزی
  • قیمه نثار
  • ماهی شکم‌پر
  • میگو پلوی شیرازی
  • خورش قیمه سیستان بلوچستانی
  • کباب تابه‌ای

 

بپزید، تزیین کنید، عکس بگیرید

مهلت شرکت در این مسابقه تا ساعت 14 روز 28 مرداد تمدید شده و برای شرکت در آن، کافیست هنر آشپزی خود را خیلی خوب به نمایش بگذارید. چگونه؟ خوب، یکی از غذاهای لیست بالا را انتخاب کنید، آن را طبخ کنید، به بهترین شکل تزیین کنید و در یک سفره‌ی ایرانی اصیل و زیبا چینش کنید.

بعد از این کار کافیست که چند عکس زیبا و خیلی شیک از غذا و سفره‌آرایی خود بگیرید و با هشتگ #نبرد در آشپزخانه در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. فراموش نکنید که عکس باید از غذای طبخ شده در ظرف آماده‌ی پذیرایی و یک سفره‌ی ایرانی با چیدمان و ظروف ایرانی باشد.

سامان گلریز به میدان می‌آید

این تازه مرحله‌ی اول مسابقه است و داوری آن را هم آقای «سامان گلریز» سرآشپز مشهور انجام می‌دهد. داوری مرحله‌ی اول کاملا از روی عکس‌ها انجام می‌شود و بنابراین حواستان جمع باشد که حتما تزیین و سفره‌آرایی شما ایده‌آل باشد و عکس‌های خیلی با کیفیتی بگیرید. بعد از پایان داوری مرحله‌ی اول، 100 نفر شرکت‌کننده‌ی برتر به دور دوم راه پیدا می‌کنند.

در مرحله بعدی، 100 نفر منتخب مرحله مقدماتی دعوت می‌شوند تا به صورت حضوری غذای طبخ شده‌ خود را در برنامه‌ای زنده، در هتل المپیک تهران به داوری بگذارند. سامان گلریز و کمک داورها دست‌پخت 100 نفر منتخب را می‌چشند و در نهایت 10 نفر فینالیست به مرحله‌ی نهایی راه پیدا می‌کنند.

در مرحله آخر، 10  نفر فینالیست این فرصت را خواهند داشت تا در رقابتی تنگاتنگ و به صورت عملی در آشپزخانه‌ی ‌‌مجهز هتل المپیک با هم رقابت کنند و غذای خود را در حضور سامان گلریز، بپزند، تزیین کنند و به داوران ارائه کنند.

به سه نفر اول برگزیده در این مرحله جوایز ارزنده‌ی 50، 30 و 20 میلیون تومانی اهدا می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان