آشپزی آخر هفته با چند پیشنهاد روسی خوشمزه

در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا منوی غذایی روسی را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید.

آشپزی آخر هفته با چند پیشنهاد روسی خوشمزه

سالاد روسی و کباب شیشلیک و پاستیل میوه ای از انواع غذاها و خوراکی های روسی هستند و اگر شما تمایل دارید برای آخر هفته منوی غذایی فرنگی را تهیه کنید بهتر است از تهیه این منوی غذایی بی نظیر غافل نشوید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته با منوی روسی

غذاها و خوراکی های روسی با ذائقه ایرانی ها جور در می آیند بنابراین بهتر است شما برای آخر هفته ست غذایی روسی را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد روسی و شیشلیک روسی و پاستیل میوه ای روسی را مشاهده خواهید کرد.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته

دستور تهیه سالاد الویه روسی

سالاد از انواع پیش غذاهای خوشمزه و محبوب است و اگر شما به تهیه انواع سالادها علاقه مند هستید می توایند تهیه سالاد الویه روسی را نیز در منزل امتحان کنید.

مواد لازم

  • نخود فرنگی : یک لیوان
  • هویج متوسط : 4 عدد
  • سیب زمینی متوسط : سه عدد
  • تخم مرغ : 5 عدد
  • پیازچه : به مقدار لازم
  • شوید تازه : به مقدار لازم
  • خیار شور متوسط : 5 عدد
  • سس مایونز : سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد الویه روسی

برای تهیه سالاد الویه روسی ابتدا سیب زمینی و تخم مرغ و هویج ها را در قابلمه های جداگانه بپزید سپس پوست سیب زمینی و هویج و تخم مرغ را بگیرید و این مواد را در اندازه های یکسان خرد کنید.

ست غذایی روسی برای آخر هفته پیشنهاد آشپزی آخر هفته

سیب زمینی و هویج و تخم مرغ خرد شده را به همراه خیار شور و کالباس نگینی خرد شده و پیازچه حلقه ای خرد شده و شوید ساتوری شده درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد الویه روسی

سس مایونز رقیق شده را به همراه نمک و فلفل به سالاد روسی اضافه کنید.

سالاد الویه روسی

سالاد را درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سالاد را از درون یخچال بیرون آورید و با کمک روش های تزیین سالاد الویه این سالاد خوشمزه را تزیین کنید.

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه کباب شیشلیک

کباب شیشلیک از انواع غذاهای روسی پرطرفدار و محبوب است و در روسیه این کباب به روش خاصی تهیه می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کباب شیشلیک را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

طرز تهیه کباب شیشلیک روسی

مواد لازم

  • پیاز درشت : سه عدد
  • گوشت راسته گوسفندی مخصوص شیشلیک : 1.5 کیلوگرم
  • ماست ترش : یک لیوان
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران دمکرده : به مقدار لازم

دستور تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه کباب شیشلیک ابتدا گوشت راسته با استخوان را به قطعاتی کوچک تقسیم کنید توجه داشته باشید که هر قطعه باید شامل دو دنده باشد. در مرحله بعدی طرز تهیه شیشلیک پوست پیازها را بگیرید و بعد از شستن آن ها با کمک رنده ریز پیازها را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید و درون ظرفی مناسب بریزید.
زعفران دمکرده و ماست و روغن مایع و فلفل را به آب پیاز بیفزایید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید و برش های گوشت را درون مواد بریزید و با کمک دست مواد را ورز دهید تا به خورد گوشت بروند و روی ظرف حاوی گوشت سلفون بکشید و به مدت یک روز ظرف گوشت را درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون یخچال بیرون آورید و با کمک بیفتک کوب گوشت را بکوبید تا سطح آن باز شود.
برای این منظور قسمت دنده را با کمک دست بگیرید و قسمت بالا دنده را روی تخته قرار دهید و با کمک بیفتک کوب به آرامی این قسمت را بکوبید تا پهن شود و در حین کوبیدن گوشت به آن زعفران دمکرده و روغن مایع بزنید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب شیشلیک قسمت استخوان راسته را در دست بگیرید به شکلی که انحنای استخوان دنده به سمت بیرون باشد و گوشت راسته را به صورتی به سیخ بکشید که از وسط دو استخوان دنده رد شود.

کباب شیشلیک روسی
توجه داشته باشید برای اینکه کباب به صورت راحت تر روی کباب پز قرار بگیرد و حجم کمی را اشغال کند باید انحنای دنده ها به سمت چپ و یا راست باشد. بعد از سیخ کشیدن کباب ها آن ها را روی حرارت ملایم کباب پز بگذارید و در زمان کباب شدن برش های گوشت با کمک برس و یا قاشق سس کباب را روی آن ها بمالید تا کباب ها خوشمزه تر شوند و بهتر سرخ شوند.

کباب شیشلیک

مواد لازم برای تهیه سس کباب

  • آب : 1/2 لیوان
  • کره : 25 گرم
  • آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
  • زعفران آب کرده : دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه سس کباب

برای تهیه سس کباب ابتدا زعفران آب کرده و کره و آبلیمو و آب را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا غلیظ شوند سپس از این سس در هنکام پخت کباب ها چند برس روی آن ها بمالید و مقداری نمک نیز روی کباب ها بریزید و مجددا سس را روی کباب بمالید تا کباب ها خشک نشوند.

طرز تهیه پاستیل میوه ای

پاستیل میوه ای از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم روسی است و اگر شما تمایل دارید دسری متفاوت را در منزل تهیه کنید بهتر است از تهیه پاستیل میوه ای غافل نشوید.

دستور غذایی آخر هفته

مواد لازم

  • آب : به مقدار لازم
  • پودر ژلاتین : 4 قاشق غذاخوری
  • آب انار : یک لیوان
  • شکر : 3/4 لیوان
  • گلوکز مایع : سه قاشق غذاخوری

دستور تهیه پاستیل میوه ای

پودر ژلاتین را به همراه 7 قاشق غذاخوری آب درون ظرفی مناسب بریزید و پودر را به روش بن ماری در آب حل کنید. درون ظرف مناسب دیگری شکر و آبمیوه و گلوکز را با یکدیگر مخلوط کنید و این مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک جوش بزنند سپس مواد را از روی حرارت گاز بردارید. ژلاتین حل شده را با موادی که حرارت داده اید مخلوط کنید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند و اگر حس کردید که محلول یکدست نیست آن ها را از صافی عبور دهید. محلول صاف شده را درون قالب های سیلیکونی کوچک بریزید و بعد از اینکه محلول کمی خنک شد آن را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

     پاستیل میوه ای          طرز تهیه پاستیل میوه ای روسی

در این مطلب ست غذایی روسی را در اختیار شما همراهان همیشگی مجله آرگا قرار دادیم که امیدواریم از طعم بی نظیر این خوراکی ها نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پیشنهادات آشپزی برای آخر هفته به بخش آشپزی آخر هفته مجله آرگا مراجعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان