طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب

برای اینکه خیلی سریع و آسان تارتلت تافی و سیب را آماده کنید، بهتر است از خمیرهای آماده پای استفاده کنید. چنانچه نیز پیدا نکردید که هیچ، آن را در منزل آماده کنید و به واسطه آن این تارت های کوچک را بپزید.

طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب

مواد لازم برای تارتلتِ تافی و سیب

  • 425 گرم خمیر پای
  • دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده
  • نصف پیمانه تافی خرد شده
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند
 
تارتلتِ تافی و سیب

طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید و 24 عدد خمیر دایره ای تهیه کنید. سپس آنها را درون قالب های مافین بچینید و آنها را کف قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. داخل هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را بریزید.
آنها را درون فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا به مدت 18 دقیقه پخته شود.
پس از پخت، آنها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند. سپس پودر قند بپاشید و سرو کنید.
این تارتلت ها را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد تارتلتِ تافی و سیب

تارتلتِ تافی و سیب جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارتلتِ تافی و سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان