مواد لازم برای انچیلادای لوبیا و پنیر
- 2 پیمانه پنیر کاتیج
- 440 گرم لوبیا سیاه
- 16 عددنان ترتیلا
- 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 3 حبه سیر
- 1 عددپیاز
- 4 قاشق سوپ خوری پودر چیلی
- 2 قاشق سوپ خوری سرکه سفید
- 425 گرم رب گوجه
- 2 پیمانه آب سبزیجات
طرز تهیه انچیلادای لوبیا و پنیر
پیاز را ریز و سیر را نسبتاً درشت خرد کنید.
پنیری که استفاده می کنید ترجیحاً کم چرب باشد.
لوبیا ها را قبل از استفاده شسته و آبکشی کنید.
سس باقی مانده را می توانید در یک ظرف دربسته تا 1 هفته و یا در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک مخلوط کن، پنیر کاتیج را هم بزنید تا نرم و لطیف شود. آن را به یک کاسۀ متوسط منتقل کنید و با لوبیا سیاه ها مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دارش کنید. نان های ترتیلا را در مایکروفر حدود 2 دقیقه گرم کنید تا نرم شود. دو طرف هر کدام از ترتیلا را با روغن کمی چرب کنید، به اندازۀ 2 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را وسط آن ها قرار دهید و نان را اطراف پنیرها تا کنید. ترتیلاها را حدود 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.در این حین، در یک ماهیتابۀ متوسط، روغن را کمی گرم کنید. سیر و پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. پودر چیلی را بیفزایید و یک دقیقه بپزید تا مخلوط معطر شود. سرکه، رب گوجه و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس شعله را کم کنید تا 5 دقیقه آرام بپزد و به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید. مخلوط را به یک مخلوط کن منتقل کنید و هم بزنید تا نرم شود ( مراقب هم زدن مایعات داغ باشید ). برای سرو، انچیلادا ها را در 8 ظرف جداگانه قرار دهید، یک سوم پیمانه از سس را روی هر کدام بریزید و برای تزئین مقداری پیاز و گشنیز روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد انچیلادای لوبیا و پنیر
انچیلادای لوبیا و پنیر جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
انچیلادای لوبیا و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه انچیلادای لوبیا و پنیر