مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو
- جو 1پیمانه
- جعفری 1 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
- جو پرک 5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 2 لیوان
- نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
- هویج رنده شده نیم کیلو
- نمک به میزان دلخواه
- زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک به میزان دلخواه
- روغن زیتون برای تفت دادن
مواد لازم برای درست کردن سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده
ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم .البته نباید پیازها رنگشان عوض شود . کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم .رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.
آموزش درست کردن سوپ جو
بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.
و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.
چگونه سوپ جو درست کنیم ؟
و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.
طرز تهیه سوپ جو با مدل رستورانی
هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ جو
سوپ جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ جو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه سوپ جو برای 15 نفر با دستور تهیه ای عالی