مواد لازم برای درست کردن شیشلیک
- دنده گوسفند 680 گرم
- خردل 1 قاشق چایخوری
- فویل به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
- شکر قهوه ای 1 ق سوپخوری
- پاپریکا نصف قاشق چایخوری
- نمک به اندازه لازم
- سیر 2 حبه
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
- سس کچاپ 2 قاشق سوپخوری
- سس ورسترشایر 2 قاشق چایخوری
- سرکه سیب 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
- سس تند به میزان دلخواه
مواد لازم برای درست کردن کباب شیشلیک
نحوه درست کردن شیشلیک در فر
ابتدا پوست اضافه دنده ها را جدا میکنیم . لازم نیست که دنده ها را خرد کنیم .پس از شستن دنده ها آنها را با دستمال خشک میکنیم تا آب اضافه آنها کشیده شود و سپس در داخل سینی فر فویل میگذاریم.
آموزش کامل درست کردن کباب شیشلیک در فر
و دو طرف دنده ها را با سسی که با خردل آسیاب شده , شکر قهوه ای , پاپریکا ، نمک ،سیر رنده شده ، فلفل سیاه ، سس ورسترشایر ،سس کچاپ ،سرکه سیب ، روغن زیتون و کمی سس تند حسابی مخلوط شده کاملا آغشته میکنیم و در داخل فویل کاملا میپوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری میکنیم .
فوت و فن درست کردن کباب شیشلیک فوق العاده خوشمزه
و بعد از بیرون آوردن دنده ها از یخچال آن را با همان شکل که در کاغذ فویل پوشانده شده بود در داخل فر با دمای 163 درجه سانتی گراد به مدت 2 ساعت قرار می دهیم تا پخته شوند.
طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه
سپس از فر خارج کرده و در در فویل را باز میکنیم و دوباره به مدت 30 دقیقه با همان دمای 163 درجه سانتی گراد بدون پوشاندن فویل قرار می دهیم.و بعد از این زمان پخت از فر بیرون میاوریم و بعد از کمی سرد شدن با یک چاقوی تیز به راحتی و به اندازه دلخواه برش می دهیم .
نکات تکمیلی در مورد کباب شیشلیک
کباب شیشلیک جزو انواع کباب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کباب شیشلیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کباب شیشلیک و طرز تهیه کامل درست کردن کباب شیشلیک