“شیر پلوی تبریزی” را چگونه تهیه کنیم ؟

“شیر پلوی تبریزی” یکی از غذاهای محلی تبریز است.که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

“شیر پلوی تبریزی” را چگونه تهیه کنیم ؟

مواد لازم برای شیر پلوی تبریزی

  •  برنج سه و نیم پیمانه
  • کره 200 گرم
  • شیر چهار پیمانه
  • زعفران یک قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • کشمش پلویی یک پیمانه
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • فیله مرغ 500 گرم
  • پیاز داغ یک پیمانه
  • خلال پسته یک پیمانه
  • آب دو پیمانه
  • آب پیاز به میزان لازم
  • گلاب 1/3 پیمانه
 
شیرپلوی تبریزی

طرز تهیه شیرپلوی تبریزی

 فیله های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه دار می کنیم.
برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می کنیم.
نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
آب برنج را خالی می کنیم و آن را داخل شیر می ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می کنیم.
نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می ریزیم و می گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم کنی می گذاریم تا بپزد.
کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می کنیم.
فیله های مرغ مزه دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می دهیم.
برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می ریزیم و تزیین می کنیم، فیله های مرغ را هم روی برنج قرار می دهیم.

نکات تکمیلی در مورد شیر پلوی تبریزی

شیر پلوی تبریزی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
شیر پلوی تبریزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شیر پلوی تبریزی ، طرز تهیه شیرپلوی تبریزی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان