طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

فصل بهار که می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر کوی برزن به آدم چشمک می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشکنه خوشمزه ای هم درست کرد ؟

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

مواد لازم برای اشکنه گوجه سبز

  •  گوجه سبز :500 گرم
  • شکر :3 قاشق غذاخوری
  • پیاز :3 عدد
  • روغن :150 گرم
  • شنبلیله :1 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ:4 عدد
  • آرد سفید :2 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه :1 قاشق سوپخوری
  • فلفل :به میزان کافی
  • نمک :به میزان کافی
 
اشکنه گوجه سبز
 

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می کنیم.
سپس 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشکنه می ریزیم بعد از پختن 3 قاشق شکر به آن اضافه می کنیم . بطور کلی در تمام اشکنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ .را درسته در آن میشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.

نکات تکمیلی در مورد اشکنه گوجه سبز

اشکنه گوجه سبز جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
اشکنه گوجه سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان