طرز تهیه شیرینی چوروس از نظر بسیاری از مواد تشکیل دهنده و شکل ظاهری بسیار شبیه به طرز تهیه بامیه می باشد. برای طعم بخشی به این شیرینی مانند شیرینی رولت از شکلات استفاده می کنند. هر چند در بسیاری از شیرینی ها برای طعم مطلوب، شربت بار به کار می رود.
مواد لازم
- آب: یک لیوان
- شکر: یک دوم لیوان
- اسانس وانیل: چند قطره
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- کره: 4 قاشق غذاخوری
- آرد: 2 لیوان
طرز تهیه شیرینی چوروس
برای شروع طرز تهیه شیرینی چوروس, ابتدا قابلمه ای مناسب برداشته و آن گاه کره را داخل آن بریزید. در ادامه آب و نمک را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر به کره اضافه و هم بزنید. حالا باید مواد ترکیبی قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. در حین حرارت دیدن مواد را مرتب به هم بزنید تا به نقطه جوش برسند.
بعد از جوشیدن مواد داخل قابلمه، اسانس وانیل و آرد الک شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و یک دقیقه آن را مجدداً حرارت دهید.
این حرارت دادن به جمع شدن خمیر منتهی می گردد.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی چوروس, حرارت دهی را متوقف و قابلمه را از روی آن بردارید. باید منتظر سرد شدن خمیر بمانید. در ادامه نیز به خمیر سرد شده تخم مرغ بیفزایید. این تخم مرغ ها باید دانه به دانه به خمیر سرد شده اضافه شوند. بعد از اضافه کردن هر عدد تخم مرغ، مخلوط خمیر را هم بزنید تا به طور کامل تخم مرغ جذب خمیر گردد.
دستور تهیه شیرینی چوروس در این مرحله بسیار جذاب و متفاوت خواهد شد. مقداری روغن داخل تابه ریخته و آن گاه تابه را بر روی حرارت بگذارید. در ادامه باید خمیر خود را درون یک قیف با سر ماسوره دار بریزید. این کار شکل و حالت شیرینی چوروس را شکل خواهد داد.
برای بیرون آوردن خمیر از قیف نیاز به کمی فشار دارید. زمانی که اندازه چوروس به 10 الی 12 سانتی متر رسید، فشردن را متوقف کنید.
بعد از اندازه شدن خمیر می توانید از قیچی برای برش خمیر کمک بگیرید. حالا باید منتظر سرخ شدن چوروس در داخل تابه باشید. از یک قاشق برای برگرداندن چوروس استفاده کنید تا شیرینی کاملاً سرخ شود.
یک دستمال کاغذی یا یک دستمال تمیز بر روی میز قرار دهید و شیرینی های چوروس را بر روی آن بگذارید تا روغن اضافی آن ها کشیده شود. بعد از کشیده شدن روغن، شکر و دارچین را در سینی مخلوط کنید.
شیرینی های چوروس را با این ترکیب تهیه شده مخلوط سازید و نوش جان بفرمایید. البته به جای دارچین و شکر می توانید از شکلات برای طعم دار کردن این شیرینی استفاده کنید.
این شیرینی در اسپانیا با سس شکلاتی میل می شود. برای تهیه سس شکلات، باید شکلات را بر روی حرارت ملایم آب کنید و آن گاه مقداری خامه به آن بیفزایید. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که در بعضی از دستورات، آب را به جای تخم مرغ جایگزین می کنند و از یک دوم لیوان آب استفاده می کنند.
امیدواریم دستور پخت شیرینی چوروس را به خوبی آموزش داده باشیم و بتوانید این دستور تهیه را در محیط منزل پیاده کنید و از خوردن شیرینی چوروس لذت ببرید. در صورت علاقه مندی می توانید به لینک انواع شیرینی در سایت آرگا مراجعه و از سایر مطالب مرتبط نیز دیدن فرمایید.