درنگ: همیشه شنیده‌ایم حتی یک برش پیتزا هم پرکالری و چاق کننده است اما در واقع پیتزا هم خاصیت‌هایی دارد که دانستن آن به دوست داشتن پیتزا بیشتر کمک می‌کند.

لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی است که در سس گوجه فرنگی وجود دارد، در مصرف پیتزا هم بیشترین میزان سس گوجه فرنگی دیده می‌شود. لیکوپن موجود در سس به مقابله با برخی سرطان‌ها و پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌‌کند.

در نتیجه توصیه می‌شود پیتزا را با سس گوجه فرنگی فراوان میل کنید.

البته محققان بر این عقیده هستند که پیتزا نیز مانند هر ماده غذایی زمانی مفید خواهد بود که به اندازه مصرف شود.

این محققان معتقدند مصرف چند برش پیتزا در هفته یا هر از گاهی یک پیتزای کامل مشکلی ایجاد نکرده بلکه برای بدن نیز مفید است.

به عقیده متخصصان لیکوپن زمانی که گرم باشد بیشتر جذب بدن می‌شود، بنابراین نمی‌توان روی پیتزای سرد زیاد حساب کرد.

غلات کامل باعث سیری زودهنگام می‌شود و به کاهش خطر سکته مغزی و دیابت کمک می‌کند. از مواد سالم دیگری مانند مرغ، پنیر پارمزان، سیر، گوجه فرنگی، قارچ، ماهی و غیره برای تهیه پیتزایتان استفاده کنید.

پیتزا مغز را فعال می‌کند، پیتزای گوشت و قارچ از پیتزای مخلوط و مخصوص بهتر است اما به پای پیتزای سبزیجات نمی رسد. ترکیبات این پیتزا اگر به گوشت مرغ، قارچ، فلفل سبز و برخی سبزیجات خشک خلاصه شود در شمار پیتزاهای سالم قرار می گیرد، زیرا می تواند نیاز پروتئینی بدن را تامین کند.