در 3 روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیشبینی میشود و پیامد آن در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا خواهد بود که تا روز دوشنبه ادامه دارد.
به گزارش ، فارس نوشت: براساس تحلیل آخرین دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی امروز در جنوب سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیشبینی میشود و تا ظهر یکشنبه در بخشهایی از شمال شرق کشور شاهد بارش پراکنده خواهیم بود.
روز دوشنبه در غرب و جنوب غرب کشور افزایش ابر و بارش پراکنده پیشبینی میشود.
امروز و فردا شرق خلیج فارس و مرکز خلیج فارس همچنین تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.
در 2 روز آینده وزش باد شدید در شرق و نیمه جنوبی کشور تداوم دارد که در برخی مناطق با پدیده گرد و خاک همراه است.
بعد از ظهر امروز از غبار مناطق جنوب غرب و جنوب کشور کاسته میشود.
در 3 روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیشبینی میشود و پیامد آن در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا از فردا خواهد بود که تا دوشنبه ادامه دارد.
آسمان تهران فردا صاف تا کمی ابری به تدریج غبار محلی پیشبینی میشود. بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 7 و 2- درجه خواهد بود.
فردا بندرعباس با بیشینه دمای 24 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و همدان با کمینه دمای 12 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
فردا در 27 استان دمای هوا صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (یکم مهرماه 97) تا روز 22 دیماه سالجاری 104.2میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 34.4میلیمتر بوده است، بنابراین بارش سال جاری تا این تاریخ 202.9درصد بیشتر از سال گذشته است.
میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 84.5 میلیمتر بوده است که بارش سال جاری 23.3درصد بیشتر از سال بلندمدت است.
بیشترین میزان بارش در هفته شانزدهم سال زراعی متعلق به منطقه کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری به میزان 102.2 میلیمتر بوده است.
در همین مدت میانگین گرمترین منطقه میناب در استان هرمزگان به میزان 27.6درجه سلسیوس و سردترین منطقه زرینه در استان کردستان به میزبان 11.7 منفی درجه سلسیوس بوده است.