سالاد کلم و هویج و کباب کوبیده و اسموتی پرتقال ست غذایی بی نظیری را تشکیل می دهند و شما می توانید این منوی غذایی را به راحتی در منزل برای آخر هفته تان تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی غذایی ایرانی
در فصل بهار بهتر است پیش غذا و دسرهایی را برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تهیه کنید که مخصوص این فصل می باشند. در ادامه پیشنهاد آشپزی آخر هفته با ست غذایی ایرانی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم این منوی غذایی مورد توجه تان قرار بگیرند.
دستور تهیه سالاد کلم و هویج
سالاد کلم و هویج پیش غذایی خوش طعم و ساده است و شما می توانید این پیش غذا را به راحتی در منزل تهیه نمایید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید.
مواد لازم
دستور تهیه کباب کوبیده غذای ایرانی لذیذ
کباب کوبیده از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و محبوب است و شما می توانید با پخت این غذا اعضای خانواده تان را در آخر هفته سورپرایز کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم
- زعفران ساییده شده : یک قاشق چایخوری
- پیاز رنده شده : 300 گرم
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبیده
برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که 500 گرم از گوشت باید قلوه گاه گوسفند باشد و 500 گرم باقی مانده نیز باید از راسته گوساله باشد سپس گوشت را 4 بار چرخ نمایید و آن را ورز دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب کوبیده زعفران را با دو قاشق غذاخوری آب جوش دم کنید و پیاز را رنده نمایید و آب آن را بگیرید سپس پیاز و گوشت را با یکدیگر ترکیب کنید و زعفران دمکرده و نمک و فلفل را به مخلوط گوشتی بیفزایید و آن را ورز دهید.
سپس مخلوط گوشت را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از گذشت دو ساعت مخلوط گوشتی را از درون یخچال بیرون آورید و بعد از نیم ساعت گوشت را به سیخ مخصوص کباب بکشید. برای سیخ کشیدن کباب باید 100 گرم از گوشت را گرد کنید و سیخ را در بین گوشت فرو نمایید سپس گوشت را در سطح سیخ پهن نمایید و با کمک انگشت به فاصله یک سانت روی گوشت فرو رفتگی هایی را ایجاد نمایید.
در این مرحله از دستور تهیه کباب کوبیده ذغال ها را درون منقل بریزید و آن ها را گداخته نمایید سپس سیخ های کباب را با فاصل روی منقل بچینید و با سرعت سیخ ها را برگردانید تا همه قسمت کباب به خوبی پخته شود و این کباب خوشمزه را با پلو زعفرانی میل کنید.
دستور تهیه اسموتی پرتقال دسر خوش طعم
اسموتی پرتقال از انواع دسرهای بهاره خوش طعم است و شما می توانید این نوع دسر را به راحتی در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
- شیر : یک پیمانه
- پرتقال بزرگ : 5 عدد
- پودر قند : نصف پیمانه
- پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
- یخ خرد شده : 1.5 پیمانه
- آب پرتقال یخ زده : 1 پیمانه
دستور تهیه اسموتی پرتقال
برای تهیه اسموتی پرتقال ابتدا پرتقال ها را به خوبی بشویید سپس پوست آن ها را بگیرید و آب پرتقال را یخ زده را از درون فریزر بیرون آورید و اجازه دهید تا یخ آن مقداری باز شود سپس شیر سرد و تکه های پرتقال و پودر وانیل و آب پرتقال و پودر قند و تکه های یخ را درون مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید تا همه مواد با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند سپس اسموتی را درون لیوان بریزید و آن را با برش پرتقال تزیین نمایید.
در این مطلب منوی غذایی ایرانی بی نظیری را برای آشپزی آخر هفته پیش رو داشتید که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.