ستاره ؛ سرویس آشپزی - ریگاتونی نوعی پاستا لولهای شکل و تو خالی است که دو سر آن صاف برش خورده باشد. پاستا ریگاتونی با سسهای مختلفی سرو میشود و یک نوع متفاوت از
انواع پاستا برای علاقمندان به این غذاست. در این مطلب ابتدا دستور تهیه پاستا ریگاتونی با سس گوشت و سپس طرز تهیه ریگاتونی در خانه (برای کسانی که ریگاتونی آماده در دسترس ندارند) گفته شده است.
طرز تهیه پاستا ریگاتونی
مواد لازم (برای 4 نفر) |
پاستا ریگاتونی |
یک بسته |
گوشت چرخ کرده |
سیصد گرم |
پیاز |
یک عدد بزرگ |
فلفل دلمه رنگی |
یک عدد کوچک |
قارچ خرد شده |
یک پیمانه |
رب گوجه فرنگی |
یک قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت
دستور پخت پاستا ریگاتونی
- ابتدا یک قابلمه آب کنید، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
- در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
- سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
- کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
- قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
- نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.
- کف و دیوارههای قالب کمربندی را کمی چرب کنید.
- ماکارانی را آبکش کنید.
- ریگاتونیها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونیها را با سس گوشت پر کنید. میتوانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.
- روی قالب را با یک فویل بپوشانید.
- قالب را به مدت 35 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- پس از 35 دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیرها آب شوند.
- پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
ماکارانی ریگاتونی خوشمزه شما آمادهی سرو است ...
نکات تکمیلی!
- اگر قالب کمربندی ندارید کف یک ظرف تفلون را یک فویل پهن کرده و آن را خوب چرب کنید و سپس پاستاها را روی آن بچینید.
- هر چه مقدار پنیر بیشتری استفاده کنید پاستا خوشمزهتر میشود.
- اگر زمان یا حوصلهی چیدن ریگاتونیها را ندارید میتوانید آنها را با سس گوشت مخلوط کنید و پاستا را دم کنید. در دقایق پایانی روی آن کمی پنیر بریزید.
طرز تهیه ریگاتونی
مواد لازم (برای دو فنجان ریگاتونی) |
آرد دو صفر یا آرد چند منظوره |
2 پیمانه |
تخم مرغ |
2 عدد |
نمک |
1 قاشق چایخوری |
آب |
4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 2 ساعت
طرز تهیه ریگاتونی
- آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
- آب، روغن زیتون و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
- روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر حاصله را به مدت چند دقیقه خوب با دست ورز دهید و سپس کمی آرد روی خمیر بپاشید.
- خمیر را بیست دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
- به کمک قالب لوله ای شکل خمیر را به شکل ریگاتونی در آورید.
- اگر قالب ندارید، خمیر را پهن کرده و به شکل مستطیلهای کوچک برش بزنید؛ سپس مانند شکل زیر با کمک یه لوله باریک، هر برش را به شکل استوانه درآورید.
- آنها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
- سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.
ریگاتونیهای شما آماده طبخ هستند...
بیشتر بدانید: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت
اگر شما نیز تجربهای از درست کردن پاستا ریگاتونی دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای تهیه آن میشناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. میتوانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.