محققان انگلیسی می گویند؛

افزایش ریسک سرطان روده با مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده

محققان عنوان می کنند حتی مصرف کم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می تواند ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

افزایش ریسک سرطان روده با مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دریافتند افرادی که روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیکن) می‌خورند با افزایش 20 درصدی ریسک ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.

در این مطالعه حدود 500 هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی 40 تا 69 سال به مدت میانگین 5.7 سال تحت نظر بودند.

در طول این مدت 2609 نفر مبتلا به سرطان روده شدند.

محققان مشاهده کردند به ازای هر 10 هزار نفر در مطالعه که روزانه 21 گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می‌خوردند، 40 نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه 76 گرم، به 48 نفر افزایش یافت.

طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیش از 70 گرم در روز باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان