قیمت نان در تهران چقدر است؟

ایسنا نوشت: بررسی‌های انجام شده از برخی نانوایی‌های سطح شهر نشان می‌دهد که برخی نانوایی‌ها نرخ‌های جدید اعلامی نان را رعایت نمی‌کنند.

قیمت نان در تهران چقدر است؟

اخیرا نرخ جدید نان اعلام شد که طبق آن نرخ مصوب نان بربری ساده در نانوایی‌های آزادپز معادل 1500 و در نانوایی‌های دولتی معادل 1000 تومان تعیین شده است، با این حال این نان در برخی از نانوایی‌های آزادپز سطح شهر به قیمت 2000 تومان به فروش می‌رسد.

همچنین نان بربری همراه با کنجد هم به قیمت 2500 تا 3000 تومان عرضه می‌شود در حالیکه حداکثر قیمت مجاز آن 1500 تا 2000 تومان است.

با این حال بررسی‌های صورت گرفته از برخی نانوایی‌های قرار گرفته در مرکز شهر تهران نشان می‌دهد که نان سنگک ساده، تافتون و لواش به نرخ مصوب تعیین شده عرضه می‌شوند.

البته در اینجا نیز نانوایان برای اضافه کردن کنجد و سبزیجات، مبلغی دلبخواه خود و نه قانونی را به قیمت نان اضافه می‌کنند به‌گونه‌ای که نان سنگک کنجددار برخلاف نرخ مصوب، به قیمت 3000 تومان عرضه می‌شود.

این در حالی است که طبق اعلام رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، نانوایان در صورت اضافه کردن کنجد و سبزیجات به نان تنها اجازه دارند 500 تومان به نرخ مصوب نان اضافه کنند.

بنابراین حداکثر قیمت مجاز سنگک کنجددار 1700 تا 2300 تومان است.

این وضعیت در حالی است که اتاق‌های اصناف تهران و ایران طبق قانون وظیفه نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی را بر عهده دارند. این موضوع از مسوولان این تشکل‌ها پیگیری خواهد شد.

پیش از این در دوم مهرماه امسال نرخ‌های جدید نان اعلام شد که طبق آن بربری با آرد 830 تومانی به قیمت 1000 تومان، سنگک با آرد 815 تومانی به قیمت 1200 تومان، تافتون با آرد 820 تومانی به قیمت 550 تومان و لواش با آرد 820 تومانی به نرخ 300 تومان عرضه می‌شود و وزن چانه برای بربری 510 گرم، سنگک 560 گرم، تافتون 230 و لواش 140 گرم است.

همچنین قیمت بربری در نانوایی‌های آزادپز با آرد 1230تومانی به قیمت 1500 تومان، سنگک با آرد 1170تومانی به نرخ 1800 تومان، تافتون با آرد 1200 تومانی به قیمت 850 تومان و لواش با آرد 1200 تومانی به نرخ 450 تومان عرضه می‌شود و وزن چانه در نانوایی‌های آزادپز برای بربری 580 گرم، سنگک 650 گرم، تافتون گرم280 و لواش 170 گرم است.

223225

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان