درخواست اسپیس ایکس برای پرتاب ۳۰ هزار ماهواره استارلینک دیگر به فضا

شرکت اسپیس ایکس از انجمن بین‌المللی مخابرات درخواست کرده است که علاوه بر ۱۲ هزار ماهواره‌ای که پیش‌تر به فضا فرستاده بود، ۳۰ هزار ماهواره استارلینک اضافه نیز پرتاب کند.

درخواست اسپیس ایکس برای پرتاب 30 هزار ماهواره استارلینک دیگر به فضا

شرکت اسپیس ایکس از انجمن بین‌المللی مخابرات درخواست کرده است که علاوه بر 12 هزار ماهواره‌ای که پیش‌تر به فضا فرستاده بود، 30 هزار ماهواره استارلینک اضافه نیز پرتاب کند.

هدف این شرکت از پرتاب ماهواره‌های استارلینک به فضا، تامین اینترنت جهانی با سرعت بالاست که البته در این راه مشکلاتی هم نیز برای تعدادی از ماهواره‌هایش پیش آمده بود. این کمپانی ابتدا از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) و انجمن بین‌المللی مخابرات (ITC) مجوز پرتاب 12 هزار ماهواره را دریافت کرده و چندی پیش نیز 20 درخواست مجزا برای FCC ارسال کرده بود تا به کمک این سازمان، بتواند اجازه قرار دادن 1500 ماهواره در مدار‌های پایینی زمین را بگیرد. این کمپانی قصد دارد که ماهواره‌های فوق را در ارتفاع 328 الی 580 کیلومتری از سطح زمین قرار دهد.

استارلینک

البته این ارتفاع ممکن است مشکلاتی را برای پرواز‌های فضایی انسان به وجود بیاورد. بر اساس گفته‌های راجر تامسون از شرکت هوافضای آمریکا:

با وجود این که این ارتفاع از سطح زمین، خالی‌ترین فضا را در اختیار دارد، ولی معمولا ما فضاپیما‌های حامل انسان مثل ایستگاه فضایی بین‌المللی را در این مدار قرار می‌دهیم که شلوغ کردن بیش از حد آن با چند هزار ماهواره، ممکن است مشکلاتی را برای ما به وجود بیاورد.

البته درخواست کمپانی اسپیس ایکس برای پرتاب کردن 30 هزار ماهواره دیگر، دلیل بر آن نیست که تمام 42 هزار ماهواره به هوا پرتاب شوند. هدف این کمپانی بیشتر جلب توجه تحقیقات ITU در این رابطه است. این سازمان قرار است بازنگری در قانون‌گذاری‌های خود انجام دهد و اسپیس ایکس قصد دارد تا از این قضیه استفاده کند.

به هر حال، درخواست از سازمان ITU اولین قدم‌های این کمپانی برای فرآیندی طولانی است. کمپانی اسپیس ایکس 7 سال برای پرتاب ماهواره‌هایی با فرکانسی که مد نظر دارد، وقت گرفته است و پس از آن باید حداقل 90 روز در فضا فعالیت داشته باشد.

با این حال این کمپانی توانسته به صورت موفقیت آمیز، 60 ماهواره را پرتاب کند و در نظر دارد تا پایان سال 60 ماهواره دیگر نیز از سری استارلینک را در مدار زمین قرار دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان