این مطلب از آموزش آشپزی آرگا را به طرز تهیه کوکوی خرفه اختصاص می دهیم، خرفه یک نوع از سبزیجاتی می باشد که بسیار مفید و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی همچون آهن و ویتامین A است. خرفه دارای فواید و خاصیت های بی نظیری همچون کاهش وزن و باعث زیبایی پوست و صورت می باشد. همچنین خرفه سرشار از ویتامین ها و امگا 3 است این گیاه دارویی بیشتر در مناطقی همچون اروپا، آسیا، خاور میانه و آفریقا کاربرد فراوانی دارد.
طرز تهیه کوکوی خرفه با روشی ساده
نام دیگر این سبزی خرفه پرپین یا پرپهن است. کوکوی خرفه غذایی بسیار لذیذ و سرشار از مواد مغذی و مفید می باشد، ایرانی ها برای تهیه کوکو سبزی از انواع روش ها برای پختی خوشمزه و خوش طعم استفاده می کنند. کوکوی خرفه نیز از جمله کوکوی سبزیجات خوشمزه و پرطرفدار است.
غذاهایی همچون کوکوی خرفه، کوکوی تره، کوکوی اسفناج و … در ایران طرفدار زیادی دارد که بسیار سریع و آسان تهیه و پخت می شود که می توانید آن را برای اهل خانواده یا مهمانی که دارید تهیه کنید این غذای ساده و بی نظیر علاوه بر سادگی آن بسیار مفید و خوش طعم می باشد.
این غذا ساده و آسان برای کدبانوهایی که وقت کمی دارند و شاغل هستند و یا دانشجویانی که وقت کافی برای درست کردن غذا را ندارند تهیه کوکو بهترین پیشنهاد برای این افراد می باشد.
همچنین گیاه خرفه به دلیل بافت و طعم ترشی که دارد آن را به عنوان یک مواد افزودنی در انواع غذاها از جمله آش و کوکو و …استفاده می کنند که غذا را بسیار لذیذ و خوشمزه می کند.
مواد اولیه
- سیب زمینی 2 عدد
- خرفه یا پرپین به مقدار دلخواه
- سیر 1 حبه
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- ادویه جات به میزان لازم
- آرد گندم به مقدار لازم
دستور پخت کوکوی خرفه
ابتدا خرفه ها را به خوبی بشویید و چوب های ضخیم آن را جدا نموده و با دستگاه خردکن آن را خرد و ریز نمایید سپس موادی همچون سیب زمینی، تخم مرغ، سیر، کمی آرد و ادویه جات خود را به خرفه های خرد شده اضافه کرده و به خوبی آن را هم بزنید تا موادتان یک دست شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوکوی خرفه, تابه ای مناسب را انتخاب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به تابه خود بیفزاید و موادتان را به طور سلیقه ای و به هر شکلی که دوست دارید می توانید آن را سرخ کنید.
البته توجه و دقت کنید موادتان را نازک نکنید زیرا امکان سوختگی آن وجود دارد اگر کوکوی شما رنگ سبزتری پیدا کند یعنی کوکوی شما نپخته است و طعم سیر به خوبی قابل تشخیص می باشد پس سعی کنید آن را به خوبی و درست سرخ کنید تا طعم بی نظیر و خوشمزه آن را احساس نمایید.
هنگام پخت و آماده شدن می توانید این کوکوی لذیذ را به عنوان یک وعده کامل برای نهار و شام خود تهیه کنید و آن را با گوجه، خیارشور و … نوش جان نمایید.
فواید و خاصیت خرفه
- خرفه به روش های گوناگونی به سلامت قلب کمک می کند.
- مصرف کردن خرفه به دلیل کالری کمی که دارد اما سرشار از مواد مغذی و فیبر می باشد در نتیجه برای کاهش وزن بسیار مفید واقع شده است.
- مصرف خرفه برای رشد کودکان مفید است
- مصرف خرفه برای مشکلات گوارشی بسیار مفید واقع شده است.
- استفاده کردن از خرفه برای پیشگیری از سرطان و تقویت بینایی بسیار مفید می باشد.
- همچنین مصرف خرفه برای تقویت و بهبود استخوان ها و گردش خون بسیار مفید و پر اهمیت واقع شده است.
ضمن سپاس از توجه شما به این مطلب امیدواریم از دستور تهیه کوکوی خرفه، نهایت استفاده و لذت را برده باشید و بتوانید خوشمزه ترین کوکو را برای اهل خانواده و میهمانتان تهیه کنید.