طرز تهیه کیک وگان با دو طعم متفاوت موز و نارگیل

کیک وگان نوعی کیک گیاهی است که در آن از موادی مانند تخم مرغ، شیر یا کره حیوانی استفاده نمی شود. شاید تصور کنید بدون استفاده کردن این مواد امکان تهیه کیک وجود ندارد اما با این مقاله از آرگا همراه ما باشید تا با طرز تهیه کیک وگان با دو طعم موز و نارگیل آشنا شوید.

طرز تهیه کیک وگان با دو طعم متفاوت موز و نارگیل

کیک وگان بسیار خوشمزه و خوش طعم است و افرادی که گیاهخوار نیستند نیز با یک بار امتحان کردن، حتما از خوردن آن لذت خواهند برد و به جمع طرفداران کیک وگان خواهند پیوست. این کیک با طعم های مختلفی تهیه می شود که هر کدام لذت خاص خودش را دارد. شما می توانید در منزل کیک وگان را تهیه کنید و طعم متفاوتی از خوردن یک کیک گیاهی را تجربه کنید. در ادامه دو کیک نارگیلی و کیک موزی را برای افراد گیاه خوار آموزش می دهیم.

طرز تهیه کیک وگان با دو طعم موز و نارگیل

کیک وگان با طعم نارگیل

وگان در اصطلاح به افراد با رژیم گیاهخواری مطلق گفته می شود که حتی لبنیات را نیز مورد مصرف قرار نمی دهند. شاید تصور کنید افراد وگان نمی توانند از خوردن انواع کیک، یا شیرینی لذت ببرند به این خاطر که در تهیه کیک وگان از تخم مرغ و شیر  استفاده نمی شود اما بدون این مواد هم این نوع کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و این ارزش را دارد یکبار طعم آن را امتحان کنید.

کیک وگان با طعم موز

کیک وگان با طعم موز

مواد لازم:

  • موز رسیده: پنج عدد
  • روغن نارگیل خوراکی: یک سوم فنجان
  • شیر بادام بدون شکر: یک فنجان
  • سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل: به مقدار لازم
  • آرد ارزن: یک فنجان
  • آرد برنج: یک فنجان
  • شکر: یک فنجان
  • جوش شیرین: دو قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • جوز هندی: یک دوم قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل بدون شکر: دو فنجان
  • نمک دریایی: یک دوم قاشق غذاخوری

دستور پخت:

1. ابتدا فر را از قبل روی درجه حرارت 140-160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

2. کاسه بزرگی را انتخاب کنید و موزها را داخل آن طوری له کنید که بسیار نرم شود. بعد روغن نارگیل، شیر بادام و سرکه سیب را به ان اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.

3. در ظرف دیگری آرد ارزن و برنج، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، جوز هندی و نمک دریایی را بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس مواد قبلی را به این مواد اضافه کنید و با هم زن خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در ادامه طرز تهیه کیک وگان, پودر نارگیل را نیز اضافه نموده و مجدد هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

طرز تهیه کیک وگان

4. خمیر آماده شده را درون قالب کیک از قبل چرب شده بریزید و سطح ان را صاف کنید و از موزهای باقی مانده چند حلقه روی قالب خمیر قرار دهید. سپس قالب خمیر را درون فر به مدت 45-55 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

5. بعد از این مدت برای اینکه از پختن کیک اطمینان حاصل کنید می توانید چنگالی را در مرکز کیک فرو کنید اگر سر چنگال تمیز خارج شد یعنی کیک وگان آماده است. چند دقیقه ای صبر کنید تا کیک خنک شود سپس آن را به ظرف دیگری انتقال دهید.

6. مرحله پایانی. کیک وگان موزی آماده سرو است. نوش جان

کیک وگان با طعم نارگیل

دستور صحیح تهیه کیک وگان

مواد لازم:

  • پودر نارگیل: دو پیمانه
  • شیر سویا: دو پیمانه
  • شکر:  یک پیمانه و نصفی
  • آرد: سه پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • روغن: سه چهارم پیمانه
  • سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: هفت قاشق چایخوری

دستور پخت:

1. ابتدا شیر سویا را کمی گرم کنید تا ولرم شود.

2.  شیر سویا را درون ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط نمایید.

3. در ظرفی دیگر وانیل ، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید. بعد روغن و مخلوط شیر سویا و شکر را به تدریج اضافه کنید و مواد را آهسته هم بزنید.

مراحل پخت کیک وگان

دسنور تهیه کیک وگان

4. سپس پودر نارگیل را به مواد قبلی اضافه کنید و مجدد خیلی آهسته هم زدن را ادامه دهید. در انتها سرکه سفید را نیز اضافه کنید. مواد را خوب همزده تا خمیر یکدستی حاصل شود.

5. در این مرحله  از طرز تهیه، قالب فر را کمی چرب کنید و آرد بپوشانید سپس خمیر آماده شده را درون آن بریزید و در فر با درجه حرارت 250 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

6. مرحله پایانی، کیک وگان نارگیلی آماده شد. نوش جان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان