عملکرد مدیران در تضاد با «اقتصاد مقاومتی»!

مدیران سینمایی از جشنواره های جهانی چه می خواهند؟

علاوه بر برخی بریزوبپاش های مدیران سینمایی در داخل کشور، هرازگاهی شاهد هزینه کردهای مدیران از بودجه بیت المال در جشنواره های جهانی هم هستیم! اتفاقی عجیب و حیرت آور که ضمن تضاد بسیار شدید با مشکلات اقتصادی کشور و اقتصاد مقاومتی، هیچ دستاورد مهمی را نصیب سینمای مهجور کشورمان نمی کند!

مدیران سینمایی از جشنواره های جهانی چه می خواهند؟

به گزارش سینماپرس هفتادمین جشنواره بین المللی فیلم برلین در حالی تا ساعاتی دیگر آغاز به کار می کند که افرادی همچون: حسین انتظامی، محمدمهدی عسگرپور، ابراهیم داروغه زاده، امیر اسفندیاری، محمد اسفندیاری، رائد فریدزاده، کامیار محسنین، حامد سلیمان زاده، محمدمهدی یادگاری و... از جمله مدیرانی هستند که وب سایت رسمی هفتادمین جشنواره فیلم برلین اسامی آن ها را به عنوان متقاضی حضور در این رویداد سینمایی بین المللی معرفی کرده است.

سوأل اینجا است که مدیران سینمایی ایران از جشنواره های جهانی چه می خواهند و در پی دستیابی به چه اهدافی هستند؟ در زمانه ای که سینمای ایران حضور بسیار کمرنگی در فستیوال های بین المللی دارد و بسیاری از جشنواره های معتبر جهانی سال ها است به نوعی سینمای ایران را تحریم کرده اند و مدیران سینمایی هم نقشی کاملا انفعالی در این خصوص داشته اند، حضور در این جشنواره ها و صرف بودجه های بیت المال توسط مدیران چه نفعی برای سینمای کشور در پی خواهد داشت؟

لازم به یادآوری است که بنیاد سینمایی فارابی چند ماه قبل، خلاصه عملکرد مالی خود در چهار ماه ابتدایی سال 98 را منتشر کرد که در آن موارد جالبی به چشم می‌خورد، از جمله هزینه 675 میلیون تومانی برای برپایی چتر سینمای ایران در جشنواره کن و سفر مدیران و کارمندان این بنیاد به جشنواره فیلم کن!

این گزارش عملکرد، پیوست‌هایی دارد که جزئیات هزینه‌ها را نشان می‌دهد. یکی از آنها با عنوان «حمایت از حضور در بازارهای جهانی» مبالغ صرف شده برای برپایی چتر سینمای ایران در بازار جشنواره کن 2019 را نشان می‌دهد. بر اساس این پیوست، مبلغ 227 میلیون تومان برای برپایی چتر سینمای ایران در بازار فیلم کن قید شده است. هزینه بسته‌های فرهنگی و بروشورهای ارسالی و… برای عرضه در چتر سینمای ایران بیش از 85 میلیون تومان ذکر شده است.  

اما در ردیف دوم هزینه صرف شده برای سفر 7 تن از مدیران و کارمندان بنیاد فارابی آمده که شامل «عوارض خروج، بیمه مسافرتی، بلیت، اقامت و کمک هزینه سفر» می‌شود و بیش از 344 میلیون تومان از بودجه بنیاد فارابی صرف آن شده است. یعنی در مجموع بیش از 675 میلیون تومان صرف برگزاری چتر سینمای ایران شده که نتیجه و خروجی آن مشخص نیست.

بی تردید امروزه در حالی که به اذعان مدیران سینمایی صدها شهر کشور فاقد سالن سینما هستند، سینماگران با مشکلات معیشتی، رفاهی و بیمه ای بسیار مشغول دست و پنجه نرم کردن هستند و... بیش از هر زمان دیگری نیاز است مدیران سینمایی به جای خرج کردهای بیهوده از جیب بیت المال در خصوص هزینه کردهای پوچ پیشین خود شفاف سازی کرده و توضیح و دلیل منطقی در خصوص این هزینه کردها داشته باشند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان