مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به حدود ۱۳ هزار هکتار رسید

زاهدان- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ هزار و ۸۸۹ هکتار از مراتع این استان از پنجم آبان سال گذشته تاکنون علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به حدود 13 هزار هکتار رسید

غلام حیدر زورقی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم‌اینک شهرستان‌های سرباز، قصرقند، فنوج،‌نیکشهر،کنارک و چابهار درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند.

وی از ریزش جدید ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: روز 15 فروردین 250 هکتار ملخ صحرایی در شهرستان‌های بمپور، نیکشهر و سیب و سوران بودیم.

  رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این سازمان با تشکیل 44تیم دیده‌بانی و 30 تیم مقابله، مبارزه با ملخ صحرایی را در این استان مورد توجه قرار داده است.

وی اظهارداشت: با وجود شیوع ویروس کرونا دست‌اندرکاران بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به عنوان مدافعان امنیت غذایی بی‌وقفه به مقابله با این آفت بین‌المللی می‌پردازند.

زورقی تاکید کرد: ضروریست کشاورزان در صورت مشاهده این آفت مرتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.

وی بیان کرد: این سازمان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی با بسیج امکانات مبارزه با این آفت را در سطح 211 هکتار و 535 هکتار از مراتع منطقه انجام داد و مانع آسیب رسانی به بخش کشاورزی شد.

به گزارش ایرنا ملخ‌های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می‌تواند تا 150 کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل‌ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان