مهندس محمدعلی شریکیان میزان تولید سالانه محصول قارچ دکمهای در این استان را 975 تن اعلام کرد.
وی، میزان اشتغال در زمینه تولید قارچ استان را 111 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 48 نفر در مشاغل خانگی و 63 نفر نیز در واحدهای صنعتی مشغول به کار هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، تعداد کارگاههای صنعتی تولید قارچ استان را هفت واحد و تعداد کارگاههای خانگی را 48 واحد عنوان کرد و گفت: بخش عمده کارگاههای تولید قارچ استان در شهرستانهای اسفراین، بجنورد و شیروان فعال است.
به گفته مهندس شریکیان با بهره برداری از 2 واحد صنعتی تولید قارچ در سال گذشته، میزان تولید استان 2 برابر رشد داشته است.
قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد. ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.