۱۶۰‌کشته و ۵۰۰‌زخمی در خشونت‌های مسلحانه در آمریکا

منابع خبری گزارش داده‌اند خشونت‌های مسلحانه در آمریکا بین جمعه شب تا یکشنبه ۱۶۰ کشته و ۵۰۰ زخمی به جا گذاشته است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک کودک 6 ساله در «فیلادلفیا»، کودکی هفت ساله در «شیکاگو»، کودکی 8 ساله در «آتلانتا» و نوجوانی 15 ساله در نیویورک همه طی روز‌های آخر هفته در آمریکا هدف تیراندازی قرار گرفته‌اند.

روزنامه گاردین امروز سه‌شنبه گزارش داده در خشونت‌های مسلحانه‌ای که از جمعه شب تا یکشنبه در آمریکا اتفاق افتاده نزدیک به 160 نفر کشته و بیش از 500 نفر زخمی شده‌اند.

گاردین نوشته این خشونت‌ها کاسه صبر جامعه آمریکا را لبریز کرده است. این خشونت‌ها در آستانه تعطیلات جشن روز «چهارم جولای» (روز استقلال آمریکا) اتفاق افتاده است.

«برایان کمپ»، فرماندار ایالت جورجیا بعد از آنکه 31 نفر هدف تیراندازی قرار گرفته و 5 نفر جانشان را از دست دادند در این ایالت اعلام وضعیت اضطراری کرد.

گاردین می‌گوید با این وجود شیکاگو شاهد بدترین خشونت بوده و یکی از خونین‌ترین روز‌های آخر هفته را تجربه کرده است. در این شهر 17 نفر از جمله یک دختر بچه 7 ساله جانشان را از دست دادند، یک پسربچه 14 ساله و 63 نفر دیگر زخمی شدند.

خشونت‌های مسلحانه در آمریکا پدیده‌ای جدا از «تیراندازی‌های کور» (تیراندازی یک فرد به سمت جمعیت) در این کشور است که وقوع آن‌ها بحث‌های مهمی درباره لزوم تجدیدنظر در قوانین حمل سلاح در آمریکا را بر سر زبان‌ها می‌اندازد.

با آنکه تیراندازی‌های کور در آمریکا به طور گسترده در رسانه‌ها پوشش داده می‌شوند، خشونت‌های مسلحانه چندان مورد توجه رسانه‌های آمریکا قرار نمی‌گیرند.

با آنکه این پدیده در اکثر شهر‌های آمریکا شیوع دارد، شهر شیکاگو بدترین آمار‌ها را دارد و یکی از خشن‌ترین و جرم‌خیزترین شهر‌های آمریکا محسوب می‌شود.

پژوهشگران هنوز نتوانسته‌اند این پدیده را تبیین کنند. در مقاله‌ای که سال 2017 در اندیشکده آتلانتیک ارائه شده آمده که پژوهشگران و تحلیلگران هنوز به اجماع بر سر دلایل این موضوع نرسیده‌اند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تا به حال چندین بار در اظهاراتی که نژادپرستانه تعبیر شده گفته زندگی در شیکاگو از افغانستان هم بدتر است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان