توسعه اپلیکیشنی که با هوش مصنوعی به کیفیت ماهی تن امتیاز می‌دهد

ارزیابی کیفیت ماهی تن گامی مهم برای آماده سازی سوشی لذیذ است و دانستن آن به سال‌ها تجربه نیاز دارد. حال یک شرکت ژاپنی اپلیکیشنی مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده که کیفیت ماهی تن را بدون تجربه و تخصص ارزیابی می‌کند.

توسعه اپلیکیشنی که با هوش مصنوعی به کیفیت ماهی تن امتیاز می‌دهد

ارزیابی کیفیت ماهی تن گامی مهم برای آماده سازی سوشی لذیذ است و دانستن آن به سال‌ها تجربه نیاز دارد. حال یک شرکت ژاپنی اپلیکیشنی مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده که کیفیت ماهی تن را بدون تجربه و تخصص ارزیابی می‌کند.

این اپلیکیشن که Tuna Scope نام دارد، توسط شرکت ژاپنی .Dentsu Inc توسعه داده شده است. هوش مصنوعی این اپ که با هزاران تصویر از دم برش خورده ماهی تن آموزش دیده، وضعیت سلامت ماهی و کیفیت گوشت آن را ارزیابی می‌کند. شرکت سازنده می‌گوید دقت این اپ در ارزیابی ماهی تن بیش از 90 درصد است.

اپ مورد بحث در حال حاضر توسط یک رستوران زنجیره‌ای سوشی به نام Kura Sushi در ژاپن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رستوران که بیشتر ماهی تن مورد نیاز خود را از خارج از ژاپن تهیه می‌کند، یکی از دلایل استفاده از این اپ را ارزیابی کیفیت ماهی بدون سفر کردن اعلام کرده که به گفته آن مزیت بسیار قابل توجهی در دوران کرونا به شمار می‌رود. این رستوران همچنین یکی از ارزان قیمت ترین سوشی‌ها در ژاپن را عرضه می‌کند، بنابراین با استفاده از این اپ در هزینه‌ها صرفه جویی خواهد کرد.

تعدادی از متخصصان سنتی ارزیابی سوشی نسبت به این اپ دید کاملاً مثبتی ندارند. «Keiko Yamamoto»، سرآشپز سوشی که در لندن تدریس می‌کند، می‌گوید تشخیص دقیق معیارهایی که خریداران با نگاه به برش ماهی تن به دنبال آن‌ها هستند، بوسیله این اپ مشکل است.

علاوه بر این باید دید اپ Tuna Scope قابلیت مقیاس پذیری برای بکارگیری در رستوران‌های گرانقیمت سوشی و برآورده کردن نیاز سرآشپزهای سخت گیر را دارد یا خیر. این اپ با بررسی تصاویر برش دم ماهی تن یخ زده کیفیت آن را ارزیابی می‌کند، اما رستوران‌های گرانقیمت ماهی تن مورد نیاز خود را از تأمین کنندگانی خریداری می‌کنند که ماهی تازه صید کرده‌اند. کارشناسان سپس قسمت‌های مختلف ماهی را برش زده و به آن امتیاز می‌دهند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان