طرز تهیه کیک ساچر و نکات و ترفندهای پخت این کیک خوشمزه

کیک ساچر به صورت خلاصه همان کیک شکلاتی متعلق به خودمان می باشد که با اندکی تغییر، بو و طعمی دیگر به خود گرفته است. برای آشنایی با طرز تهیه کیک ساچر کلیک کنید.

طرز تهیه کیک ساچر و نکات و ترفندهای پخت این کیک خوشمزه

کیک ساچر از دیگر شیرینی های خوشمزه وین است که به همین علت با نامی به اصالت همین مناطق معرفی شده است. برخی از افراد فکر می کنند که این کیک از دستور پخت پیچیده ای برخوردار می باشد، که گفتنی است، این طور نیست و این کیک خوش طعم و بو را می توان با ساده ترین روش هایی که در ادامه این مطلب به شما آموزش داده ایم، تهیه کنید.

اگر تا به کنون تهیه و طعم این کیک را تجربه نکردید، توصیه می شود که طرز تهیه کیک ساچر را به خوبی مطالعه کنید و با پخت آن در منزل، هنر کیک پزی خود را به اعضای خانواده تان نشان دهید.

معرفی کیک ساچر

کیک ساچر

در رابطه با توضیحی از این کیک می توان آن طور گفت که کیکی دو لایه است و در بین آن نیز مربای زرد آلو قرار گرفته است. همچنین به روی این کیک لایه ای شکلاتی قرار گرفته است که افراد علاقه مند به شکلات، بی شک عاشق طعم شیرین و شکلاتی آن می شوند.  همچنین این کیک در اتریش و سال 1832 برای اولین بار تهیه شد که تا به کنون نیز در هتلی به نام ساچر از این شیرینی برای مهمانان خود سرو می کنند.

آشنایی با طرز تهیه کیک ساچر

برای پخت این کیک خوشمزه اتریشی، می بایست موادی را که در ادامه مطلب گفته ایم، آماده کنید.

  • مواد مورد نیاز

  1. 120 گرم کره
  2. 120 گرم شکلات 70 درصد
  3. 6 عدد تخم مرغ
  4. 100 گرم پودر قند
  5. 1/4 قاشق چایی خوری نمک
  6. 80 گرم شکر
  7. 80 گرم آرد شیرینی پزی
  8. 40 گرم نشاسته ذرت
  9. 300 گرم مربای زرد آلو
  10. 2 قاشق غذا خوری عرق نیشکر

سس ساچر

  1. 200 گرم شکر
  2. 150 گرم شکلات 70 درصد
  3. 120 میلی لیتر آب

پخت کیک ساچر به چه صورت است؟

  • نحوه پخت کیک

  1. در مرحله ابتدایی می بایست، شکلات 70 درصد را به همراه کره در تابه و به روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی ذوب شود.
  2. پس از آن که کره و شکلات را با یک دیگر هم زدید، باید ترکیبی یک دست برایتان تهیه شود.
  3. حالا حرارت را خاموش کنید تا به آرامی خنک شود، سپس اقدام به انجام مرحله ای دیگر کنید.
  4. قالب دایره ای شکل بردارید و با کره درونش را به خوبی چرب کنید.
  5. کاغذ روغنی را درون قالب قرار دهید و به خوبی سطح و کنار های آن را بپوشانید.
  6. پس از آن کاغذ روغنی را نیز با مقداری کره چرب کنید و کمی آرد به روی آن بپاشید.
  7. زرده تخم مرغ را به همراه پودر قند در ظرفی دیگر و به وسیله همزن برقی به خوبی با یک دیگر ترکیب کنید. به این کار خود به مدت 5 دقیقه ادامه دهید تا در نهایت مایعی خامه ای، نرم و کرم رنگ تهیه شود.
  8. در این زمان می بایست؛ شکلات ذوب را به آرامی در ترکیب تخم مرغ ها اضافه کنید و همچنان با همزن به میکس مواد ادامه دهید.
  9. پس از آن که مواد به خوبی با یک دیگر ترکیب شدند، تمامی آن ها را به ظرفی بزرگ تر انتقال دهید.
  • تنظیم دمای فر

  1. در این مرحله فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  2. سفیده های تخم مرغ را با نمک درون میکسر ریخته و به وسیله همزن برقی به خوبی با یک دیگر ترکیب کنید.
  3. حالا شکر را نیز به مخلوط خود اضافه کنید و همچنان به ترکیب ادامه دهید تا در نهایت دانه های شکر به خوبی در سفیده تخم مرغ حل گردند و ترکیبی یک دست حاصل شود.
  4. حدود 1 چهارم از سفیده تخم مرغ را به ترکیب شکلات اضافه کنید و به خوبی با یک دیگر میکس کنید.
  5. در ادامه طرز تهیه کیک ساچر باید آرد شیرینی پزی و نشاسته ذرت را در ظرفی دیگر با یک دیگر مخلوط کنید. سپس به مواد خود شکلات را اضافه کنید و به آرامی با یک دیگر ترکیب کنید.
  6. باقی مانده سفیده تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و در ظرفی دیگر نگهداری کنید تا وقت استفاده از آن نیز فرا برسد.

طرز تهیه کیک ساچر به چه صورت است؟

  • استراحت خمیر

  1. کمی صبر کنید تا خمیر به خوبی استراحت کند.
  2. حالا به آرامی خمیر را درون قالب پوشیده از کاغذ روغنی بریزید.
  3. سطح خمیر را صاف و یکدست کنید.
  4. پس از آنکه فر به خوبی گرم شد، قالب را درون آن قرار دهید و در مدت 35 الی 45 دقیقه کیک ساچر را از فر خارج کنید. توجه داشته باشید که بیش از این زمان ممکن است کیک شما خشک شود، از این رو برای متوجه شدن از پخت آن به وسیله خلال دندان به تست کیک خود بپردازید. اگر خلال دندان تمیز از کیک خارج شد به این منظور است که کیک به خوبی پخته شده است، در غیر این صورت کمی دیگر باید صبر کنید.
  5. پس از آماده شدن، آن را از فر خارج کنید تا به خوبی خنک شود.
  6. در این زمان پف کیک کمی می خوابد که موردی ندارد و طبیعی است.
  7. پس از آن که کیک به خوبی خنک شد، آن را در ظرفی دیگر برگردانید.
  8. حالا کاغذ روغنی را نیز از کیک جدا کنید تا طرف دیگر نیز خنک شود.
  • مواد میانی کیک ساچر

  1. در این مرحله باید مقدار مشخص شده از مربای زرد آلو را درون تابه بریزید و به مدت 2 دقیقه به روی حرارت قرار دهید.
  2. حالا مربا را درون الک ریخته و سپس به وسیله غذا ساز و یا هر وسیله مناسب دیگر، مقداری مربا را پرس کنید تا کمی فشرده شود.
  3. پس از آن که کیک به خوبی خنک شد؛ آن را با برش افقی به 2 نیم تقسیم کنید.
  4. قسمت بالایی کیک را بردارید و به کناری بگذارید، مواظب باشید که از درون خرد نشود، چرا که در این شرایط هنوز هم درون کیک گرم و شکننده می باشد.
  5. نیمه پایینی کیک را به روی سطحی قرار دهید و سپس سطحش را از مربای زرد آلو پر کنید. توجه داشته باشید که این قسمت تکان نخورد، چرا که سبب ریزش مربا ها می گردد.
  6. نیمه دیگر را به روی مربا قرار دهید.
  • تهیه سس شکلاتی کیک ساچر

  1. در این مرحله از طرز تهیه کیک ساچر می بایست سس شکلاتی را تهیه کنید.
  2. از این رو شکلات را به همراه آب و شکر در درون تابه بریزید و سپس مواد را به روی حرارت قرار دهید.
  3. مواد را به خوبی با یک دیگر ترکیب کنید تا به نقطه جوش برسد.
  4. پس از آن که سس شکلاتی به خوبی ذوب شد، آن را به روی کیک بریزید و تمام سطح آن را به وسیله سس شکلاتی بپوشانید.
  5. به وسیله قاشق تماما کیک را با سس شکل دهید تا از جاری شدن آن جلوگیری شود.
  6. کمی صر کنید تا سس شکلاتی سفت و براق شود، سپس آن را به روی ظرف های مورد نظر برای سرو قرار دهید.
  7. کیک ساچر شما آماده می باشد، امیدواریم از میل آن لذت ببرید. نوش جان

مواد لازم برای تهیه کیک ساچر

نکاتی که در پخت کیک ساچر باید در نظر داشته باشید

  1. کیک ساچر را در ظرف در بسته و یخچال می توانید برای چند روز نگهداری کنید.
  2. این کیک خوشمزه را می توانید به همراه چایی و قهوه میل کنید.
  3. برای تزئین نیز می توانید از خامه و میوه های باب سلیقه استفاده کنید.
  4. در تهیه آن از مقداری از نوتلا می توانید استفاده کنید.
  5. در دستور پخت و تهیه مربای زرد آلو می توانید از مقداری عرق نیشکر نیز استفاده کنید.
  6. کیک ساچر را می توانید به صورت دسر و میان وعده برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی خود تهیه و سرو کنید.

اگر از مطالعه این آموزش  کیک پزی مجله آرگا در کنار ما لذت بردید، توصیه می کنیم با کلیک به روی دیگر لینک ها سایز آموزش های ما برای تهیه کیک گلابی، تهیه کیک موزی و آموزش کیک آمبره خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله مشاهده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان