جذب کلسیم در شیر پرچرب بیشتر است یا کم‌چرب؟

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین‌تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان‌ها تاثیرگذار است.

وی عنوان کرد: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی‌ها گیر می‌افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی‌شود و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D مواجه می‌کند.

علیزاده اسید‌های چرب و چربی‌ها را در سلامت استخوان‌ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسید‌های چرب اشباع است.

وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن‌های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می‌کنند، افزایش می‌یابد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان