صبا راد با نام اصلی فاطمه متولد سی آبان ماه سال پنجاه و هشت است و از سال 1375 به عنوان گوینده رادیو وارد رسانه ملی شد و سپس در برنامه «به خانه برمیگردیم» شبکه 5 تبدیل یه یک از مجریان مطرح در دهه نود شد.
صبا راد با مانی راهنما ازدواج کرد و از ایران رفت اما مدتی است که به ایران برگشته و ایرانگردی می کند. تصاویر ایرانگردی صبا راد در روزهای کرونایی کشورمان در بهمن ماه 99 بازتاب های زیادی در میان اینستاگردها داشته است.
صبا راد چندی پیش از شایعه ممنوع التصویری اش به ترکیه رفت اما پس از گذشت بیست و یک سال فعالیت در رسانه ملی، ترجیح داد از برنامه به خانه برمیگردیم هم خارج شود. او گفته بود که قادر به ادامه فعالیت در رسانه ملی نیست.
صدای گیرای و نگاه نافذ سبب شده بود تا صبا راد مجری مسلط در برنامه های خانوادگی باشد. اکنون بیش از نیم میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد و می تواند کلکسیون مد ولباس ها و اکسسوری های این مجری سرشناس سال های نه چندان دور را مرور کرد.
صبا راد در جشنواره تولیدات مراکز استان ها به عنوان گوینده و نویسنده برتر (استان گیلان) انتخاب شده است. صبا راد علاوه بر مجری گری برنامه سازی نیز کرده است او حدود یکصد برنامه ساخته و برای شبکه پنج تهیه کنندگی کرده است.
تیپ های استانبولی خاص صبا راد
صبا راد به عوامل ساخت برنامه به خانه بر میگردیم به تمسخر گفته بود که آهنگی از شهرام شب پره را به عنوان تیتراژ استفاده کند. او عاشق آشپزی است و دست پخت های حرفه ای از شیرینی تا کوفته تبریزی دارد. صبا راد پیش از ازدواج با مانی رهنما خواننده موسیقی پاپ، با مرتضی علی آبادی ازدواج کرده بود و از ایشان جدا شد. او پسری به نام پارسا دارد.
اینستانوشته صبا راد پیش از بازگشت به تهران در بهمن
اینستاگرام صبا راد در نشانی: @sabarad.official قرار دارد. بهنوش بختیاری و شماری از سلبریتی های سینما و تلویزیون از فالوئرهای خانم مجری جنجالی هستند.
تصاویر صبا راد از بازگشت به ایران
از کلکسیون تصاویر بازگشت صبا راد به ایران در بهمن 99
از کلکسیون تصاویر نوشهر گردی های صبا راد در بهمن 99
تیپ صبا راد پس از بازگشت به تهران از استانبول
دست پخت های صبا راد
صبا راد از جمله مجریان سابق رسانه ملی است که در اینستاگرامش، از دست پخت حرفهای خود رونمایی کرده و به همین خاطر، می توان وی را در قامت یک فودبلاگر مشاهده کرد. البته مدتی است که وی از هشتگ اینفلوئنسر در اینستاگرامش استفاده می کند. اما به نظر نمی رسد او از دنیای رنگارنگ غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، درآمدی در فضای مجازی داشته باشد.
در ادامه، مروری داریم بر شماری از دست پخت های صبا راد و رسپی ها و دستورات غذایی این بانوی خلاق هنرمند در طبخ غذاهای خوشمزه ایرانی.
کلم پلو به روایت صبا راد
بریم سراغ کلم پلو
این غذا رسپی های مختلف و متعدد داره😊
صبا نشانش اینجوریه👇🏻👇🏻😍
مواد لازم
کلم 300گرم
گوشت چرخ کرده200گرم
برنج دو پیمانه
پیاز دو عدد متوسط
سبزی معطر که من شوید،جعفری و پیازچه تازه داشتم و ترخون و نعناع رو به صورت خشک
ادویه شامل فلفل قرمز،زیره سبز،زردچوبه و نمک
روغن به میزان لازم
نکته نکته💞💞
خوب همین اولش بگم که براتون مرحله به مرحله فیلم گرفتم استوری می شه و بعدش هایلایت😊😊
واما طرز تهیه
پیازها رو تفت می دیم وقتی طلایی شد ادویه رو و بعدش کلم ها رو که کاملا خورد کردیم اضافه می کنیم و چند دقیقه ای با حرارت پایین تفت می دیم بعدش یک لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم کلم کاملا بپزه بعدش سبزی ها رو اضافه می کنیم و سه چهار دقیقه بیشتر نیاز نیست تفت بخورن یادتون باشه ترخون و نعناع که خشک بودن رو وقتی حرارت رو خاموش کردیم اضافه می کنیم اونا نیاز دارن تفت بخورن🤩
برنج رو آبکش می کنیم هر ته دیگی که دلمون بخواد می ذاریم یه لایه برنج و یه لایه از مواد رو اضافه می کنیم گوشت چرخ کرده رو هم که قلقلی کردیم می تونیم تعدادی رو لابه لای پلو قرار می دیم و تعدادی رو هم برای تزیین نگه داریم😋😋
خوب معلومه که غذا شیرازی باشه باید سالاد شیرازی هم درست کرد دیگه👏🏻👏🏻👏🏻👊🏻
ارادتمند همه شیرازی های عزیز و دوست داشتنی💐
آش دوغ با سلیقه صبا راد
بریم سراغ آش دوغ😋😋
آش دوغ،غذایی اصیل و ایرانی ست که در شهرهای مختلف با دستور های غذایی متفاوت طبخ می شه🙏🏻😊
واما آش دوغ با طرز تهیه صبا😄
مواد لازم
100گرم نخود
500گرم سبزی آش
چهار لیوان دوغ
دو لیوان ماست
یک لیوان برنج
سیر شش حبه،پیاز یک عدد، نعناع خشک
صد گرم گوشت چرخ کرده
ادویه زردچوبه،فلفل سیاه،نمک
خوب! بدانید و آگاه باشید که نخود رو از شب قبل خیس می کنیم و چند بار آبش رو عوض می کنیم وبرنج رو هم همینطور یعنی از شب قبل خیس می کنیم
حالا برنج رو می ذاریم با کمی آب به مدت نیم ساعت بپزه بعدش نخود رو که از قبل پختیم بهش اضافه می کنیم اجازه می دیم کمی برنج و نخود با هم بپزن بعد سبزی رو اضافه می کنیم و به هیچ عنوان در قابلمه رو نمی بندیم چون رنگ سبزی ها تغییر می کنه
اگر دیدین آب کم شده نگران نشین چون قراره ماست و دوغ رو که با هم ترکیب کردین به آش اضافه کنین دقت کردین موقعی که می خواین دوغ رو اضافه کنین مدام هم بزنین که نبره
بعدش گوشت چرخ کرده رو که قلقلی درست کردین و تفت دادین به آش اضافه کنین و تعدادی رو برای تزیئن نگه دارین😋
خوب سیر داغ،پیاز داغ، نعناع داغ هم قراره فقط و فقط برای تزئین استفاده بشه در نسخه اورجینال البته اینارو نداره.
غذای گیاهی صبا راد
مهم نیست چه چیزهایی توی یخچال دارید. مثلا من، گل کلم، بادمجون، کدو،سیب زمینی و پیاز گوجه داشتم حسابی شستم و خرد کردم و توی سینی فر چیدم بعدش روغن زیتون،فلفل سیاه،زنجبیل، سبزی معطر(هرچی که توی خوونه داری،نداری از نعناع و شوید خشک هم می تونی استفاده کنی)نمک ،آبلیمو و کنجد رو باهم ترکیب کردم و مالیدن روی سبزیجاتی که توی سینی چیدم و به مدت 20دقیقه طبقه وسط با حرارت200درجه سانتیگراد گذاشتم پختن😋😋😋
عجب مزه ای دارن.درست کنین و نوش جون کنین و به یاد من باشین.
مرجانه گلچین و شهره سلطانی و شماری از سلبریتی ها در مهمانی تابستانی صبا راد در سال 1398
اگر نظر و دیدگاهی درباره فعالیت های صبا راد در ایران و دست پخت هایش در اینستاگرام دارید، مراتب را از طریق بخش کامنت به اشتراک بگذارید.