آشپزی آخر هفته ۱۳ خردادماه با منوی سنتی خوشمزه

در این مطلب دستور تهیه منوی غذایی سنتی برای آخر هفته را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار خواهیم داد که امیدواریم با توجه به مراحل و دستورات غذایی ذکر شده بتوانید این ست غذایی را در منزل به راحتی تهیه کنید.

آشپزی آخر هفته 13 خردادماه با منوی سنتی خوشمزه

سالاد پیاز و دیزی سنگی و اسموتی توت فرنگی منوی غذایی خوشمزه ای هستند و شما می توانید این ست غذایی را برای آخر هفته در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر این غذا و دسر نهایت لذت را ببرید.

ست غذایی برای آخر هفته با منوی سنتی

تهیه منوی غذایی مناسب برای آخر هفته از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و بهتر است شما پیش غذا و غذا و دسری خوش طعم را در منزل تهیه کنید و اعضای خانواده و مهمان هایتان را سورپرایز کنید.

طرز تهیه دیزی سنگی

1.دستور تهیه سالاد پیاز و جعفری

سالاد پیاز و جعفری از انواع پیش غذاهای سالم و سبک می باشد و در دستور تهیه این پیش غذا می توانید از پیاز و آبلیمو و جعفری و روغن زیتون و نمک استفاده کنید همچنین می توانید در دستور تهیه این سالاد از خیار نیز استفاده نمایید.

روش تهیه سالاد پیاز و جعفری

مواد لازم

  • پیاز قرمز و خرد شده : یک عدد کوچک
  • آبلیموی تازه : دو عدد
  • گشنیز تازه و خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم

روش تهیه سالاد پیاز و جعفری

برای تهیه این نوع سالاد ابتدا همه مواد ذکر شده را با یکدیگر ترکیب نمایید و به مدت دو تا سه ساعت مواد را درون یخچال قرار بدهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر بروند.

توجه داشته باشید که می توانید از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده نمایید و در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری سس مایونز به سالاد بیفزایید تا طعم سالاد بهتر شود.

منوی غذایی سنتی

2. دستور تهیه دیزی سنگی

دیزی سنگی از انواع غذاهای سنتی خوشمزه و لذیذ می باشد و بهتر است شما در زمان پخت این غذا ترفندهایی را رعایت کنید تا خوش طعم تر شود.

طرز تهیه دیزی سنگی

مواد لازم

  • گوشت گردن : 160 گرم
  • دنبه : 20 گرم
  • لوبیای سفید : 15 گرم
  • نخود : 15 گرم
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • روغن : سه قاشق غذاخوری
  • پیاز نگینی خرد شده : یک پیمانه
  • فلفل دلمه ای ریز شده : یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : نصف قاشق مرباخوری
  • نمک : یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه : یک قشق مرباخوری
  • پودر دارچین : نصف قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری
  • برگ بو : یک عدد
  • آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری
  • پودر زیره : نصف قاشق مرباخوری
  • لیمو عمانی کوچک : یک عدد
  • سیب زمینی کوچک : یک عدد

روش پخت دیزی سنگی

برای تهیه دیزی ابتدا لوبیا و نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود سپس نخود و لوبیا و گوشت را درون کاسه سنگی بریزید و کاسه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا به دمای جوش برسد و بعد از اینکه کف دیزی را گرفتید دنبه را بشویید و به مواد بیفزایید.

روش تهیه دیزی سنگی در منزل

پیاز و فلفل دلمه ای را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد را تفت بدهید. رب را به پیاز بیفزایید و آن را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

بعد از گذشت سه ساعت سیب زمینی ها را به ازای هر نفر به همراه سیر و ادویه و نمک و لیمو عمانی به مواد دیزی بیفزایید و سسی را هم که آماده کرده اید به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند و یک گوجه گیلاسی را به مواد اضافه نمایید و اجازه دهید تا دیزی به مدت 15 دقیقه دیگر نیز بپزد سپس حرارت گاز را خاموش کنید.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته

3. دستور تهیه اسموتی توت فرنگی

اسموتی توت فرنگی از انواع دسرهای خوش طعم می باشد که در دستور تهیه این نوع نوشیدنی از توت فرنگی و آب آلبالو و آب پرتقال و ماست شیرین استفاده می شود.

اسموتی توت فرنگی

مواد لازم

  • توت فرنگی یخ شده : دو پیمانه
  • آب آلبالو : نصف پیمانه
  • ماست شیرین : نصف پیمانه
  • آب پرتقال : 1/4 پیمانه

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی در منزل

برای تهیه این نوشیدنی ابتدا توت فرنگی و آب آلبالو و آب پرتقال و ماست شیرین را درون پارچ مخلوط کن بریزید سپس دستگاه را روشن نمایید تا مواد یکدست شوند و توت فرنگی ها به صورت پوره درآیند.

دستور تهیه اسموتی توت فرنگی در خانه

اسموتی را درون لیوان هایی برای سرو بریزید و برای تزیین این نوشیدنی از یک توت فرنگی ساده استفاده نمایید.

ست غذایی سنتی برای آخر هفته
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با روش تهیه منوی غذایی سنتی در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان