فروماژ شکلاتی یکی از دسرهای خانگی خوشمزه ای است که به راحتی تهیه می شود. این دسر با طعم های کاکائویی و شکلاتی تهیه خواهد شد. برای تهیه این دسر خانگی باید پودر ژلاتین، پودر کاکائو، تخم مرغ و … داشته باشید. در این بخش نیز می توانید با طرز تهیه فروماژ شکلاتی بیشتر آشنا شوید.
فروماژ شکلاتی همچون ژله ها از انواع دسرهای محبوب هستند. شما علاقمندان به این دسرها و همچنین دسر تاتلی و دسر آلو می توانید با فراهم آوردن مواد اولیه آن ها، به راحتی در منزل تهیه و درکنار اعضای خانواده سرو نمایید. همچنین این دسرها می توانند به عنوان محبوب ترین دسرها برای پذیرایی در مهمانی ها مورد مصرف قرار گیرند.
مواد لازم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 100 گرم
- پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
- خامه قنادی: یک پیمانه
- آب داغ یا شیر: 100 گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نسکافه: 2 قاشق غذاخوری
- آب سرد: یک پیمانه
طرز تهیه فروماژ شکلاتی خوش طعم
در اولین مرحله از تهیه این ژله باید مقداری پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب سرد بن ماری کنید. برای بن ماری کردن ژلاتین می توانید روی حرارت کتری قرار دهید.
در مرحله بعدی باید تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرفی دیگر ریخته و به خوبی هم بزنید. بعد باید پودر نسکافه و پودر کاکائو را لیوان آبجوش حل کنید و همچنین می توانید آن را با ترکیب شیر هم بزنید.
مواد تخم مرغ و شکر را باید به خوبی هم زده تا ترکیب یکدست داشته باشد و کشدار شود. زمانی که حجم مواد شما دو برابر شد، شما می توانید مقداری از موادمان را در ترکیب شیر و نسکافه حل کنیم. در این صورت کاکائو و نسکافه حل شده ترکیب بهتری خواهند داشت.
حالا به مابقی تخم مرغ ها باید مقداری خامه نیز اضافه کنیم. حالا ژلاتین ها را مرتب هم بزنید و نسکافه ها را نیز با آن ترکیب کنید. این مواد باید به ترکیب یکدستی برسند.
حالا مواد را با استفاده از همزن به خوبی هم بزنید. در نهایت نیز قالب مورد نظر خود را چرب کنید و موادتان را داخل قالب بریزید. این مواد باید به مدت 3 ساعت در یخچال قرار داده شوند.
شما به طور دلخواه می توانید تزئینات مختلفی روی این دسر انجام دهید. استفاده از بیسکوییت های رولی و شکلات در این ژله ترکیب دلچسبی خواهد داشت.
نکات طلایی تهیه فروماژ شکلاتی
- این دسر بسیار ساده است و طعم دلچسبی نیز دارد. آماده کردن آن در منزل به راحتی انجام می شود. از نکات مهم در طرز تهیه فروماژ شکلاتی بن ماری کردن پودرهای ژلاتین می باشد. زمانی که پودر بنماری نشود، ترکیب خوبی نخواهید داشت.
- در صورت دلخواه نیز می توانید موادتان را دو ردیفه تهیه کنید. به این صورت که نیمی از مواد را کاکائویی کرده و نیمی دیگر را سفید بریزید
- ترکیب وانیل در این نوع از دسرها نیز طعم فوق العاده ای به آن می دهد. برای هم زدن مواد می توانید از همزن های برقی یا همزن های دستی نیز استفاده کنید.
همانطور که می دانید دسرهای شکلاتی محبوبیت زیادی دارند. زیرا مجلسی هستند و به راحتی با اکثر ذائقه ها مطابق بوده این دسر نیز یکی از دسرهای مجلسی است که شما می توانید آن را به صورت تک نفره نیز سرو کنید. برای سرو تک نفره این دسر می توانید از ظروف تزئینی یک بار مصرف نیز استفاده کنید.