طرز تهیه پلو مرغ خامه ای یک غذای ایتالیایی لذیذ

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای که یکی از انواع پلوهای مجلسی خوشمزه است، را در این مطلب مطالعه می کنید. این پلو با استفاده از مرغ تهیه شده و طعم خاص و بی نظیری دارد. این غذا از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی بوده که تجربه می کنید.

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای یک غذای ایتالیایی لذیذ

تا به حال مزه مرغ خامه ای را چشیده اید!؟ بی شک این غذا یک طعم خاص و جدید بوده که شما تجربه می کنید. این غذا که یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی بوده یک دستور پخت ساده و راحت دارد، که در این بخش با طرز تهیه پلو مرغ خامه ای آشنا می شوید.

دستور پخت مرغ خامه ای

شما علاقمندان به آشپزی غذای ملل می توانید علاوه بر پخت پلو مرغ خامه ای با دستور تهیه دیگر غذاهای ایتالیایی همچون راویولی و کالزون آشنا شوید. این غذاها دارای طعم بی نظیری هستند و به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

  •  خرید انواع قهوه
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل، نمک و زعفران: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • پنیر ماسکارپونه: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی نگینی: 2 عدد
  • عصاره مرغ: 1 عدد
  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • برنج: 2 پیمانه

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای لذیذ

برای آماده کردن این غذای ایتالیایی متنوع باید ابتدا پیازها را نگینی کنید. آن ها را در تابه مناسب ریخته و در کمی روغن سرخ کنید.

زمانی که پیازها تفت خورد و سبک شدند، باید سینه های مرغ را که از قبل برش های مکعبی زده اید، و با نمک، زعفران و فلفل مزه دار کرده اید، درون پیازها تفت دهید.

زمانی که مرغ ها طلایی شد، مقداری پاپریکا، فلفل و نمک اضافه می کنیم. حالا مقداری زردچوبه نیز به مواد می زنیم.

زمانی که مواد را تفت می دهید، و عطر ادویه ها به مشامتان می رسد، مقداری رب گوجه نیز به مواد اضافه کنید. حالا مقداری از سیرهای رنده شده را به مواد بزنید و اجازه دهید، به خوبی تفت بخورد.

حالا مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط خواهیم کرد. سیب زمینی های خرد شده را باید از قبل سرخ کنیم، و به این مواد نیز اضافه کنیم.

حالا زیر حرارت را خاموش کنید و خامه را به مواد اضافه نمایید. عصاره مرغ و پنیر ماسکارپونه نیز به مواد بزنید.

حالا مواد را در ظرفی مخلوط کرده و اجازه می دهیم موادمان به غلظت برسند. بعد از غلیظ شدن مواد باید برنج را آبکش کنیم.

در این مرحله برنج را از شب قبل خیس کنید، و با مقداری آب و نمک درون قابلمه بریزید، و اجازه دهید، بجوشد. حالا برنج را به آبجوش اضافه نمایید، و آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن برنج ها را درون ظرف مخصوص فر که از قبل چرب شده است، می ریزیم. سطح برنج را صاف کرده و از مواد مرغ روی آن بریزید. حالا برنج را در دمای 280 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مدت زمان پخت این برنج 40 دقیقه است. زمانی که روی سطح کار گریل شد، غذای شما آماده سرو می باشد. برای پخت این برنج می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید.

شما علاقمندان می توانید مواد دلخواه نیز به این برنج اضافه کنید. استفاده از برگ بو در این ترکیب بسیار عالی بوده و یک ترشی ملس را به غذای شما می دهد.

مواد اولیه پلو مرغ خامه ای

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای بسیار ساده است. این غذا یک غذای مناسب برای پذیرایی بوده و دارای طعم خاص و دلپذیری است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان