ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه باسترما پلو اردبیلی

باسترما پلو یکی از محبوب ترین غذاهای اردبیل و آستارا محسوب می شود و با گوشت مرغ، اردک یا گوشت قرمز پخته می شود

باسترما پلو

مواد لازم برای پخت باسترما پلو :

سینه مرغ  5 تکه
پیاز بزرگ  1 عدد
آبلیمو    6 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
برنج    6 پیمانه
نمک و فلفل  به میزان لازم
 روغن مایع     به میزان لازم

        

طرز تهیه باسترما پلو :

در ابتدا پیاز را خلال می کنیم. به آن روغن اضافه می کنیم و سپس نمک، فلفل، آبلیمو و نصف زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مرغ ها را درون این مواد می گذاریم و هم میزنیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شوند. برنج را خیس می کنیم و پس از یک ساعت روی گاز می گذاریم و آبکش می کنیم. آنگاه قابلمه تفلون را روی گاز می گذاریم تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن میریزیم و مرغ ها را کف قابلمه می چینیم و باقیمانده آبلیمو را به مرغ ها اضافه می کنیم. آنگاه نصف برنج ها را روی آن ها می ریزیم و باقیمانده زعفران را به برنج ها اضافه می کنیم. سپس بقیه ی برنج ها را میریزیم و با قاشق خوب فشار می دهیم تا به هم بچسبند. قابلمه برنج را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف مورد نظر خود برمی گردانیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
نظرات منتشر شده : 2
پاسخکیوان | 1397/02/02 - 12:59
غذای اردبیل!!!!!اصلا به اردبیل ربطی نداره غذای مخصوص گیلانی ها برای آستاراست
اسرا | 1397/05/28 - 10:11
اتفاقا
ارسال نظر
پیشخوان