ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه باسترما با گوشت چرخ کرده

باسترما رو با اردک و مرغ و گوشت لخم میپزن ولی اینبار من دستورش رو با گوشت چرخ کرده می گم که از ابتکارات خودمه.

طرز تهیه باسترما

مواد لازم برای تهیه باسترما

مغز گردو چرخ شده  300 گرم
رب ازگیل دو قاشق غذاخوری
ترشی آلوچه دو قاشق غذاخوری
پیاز یک کیلو
گوشت چرخ کرده  500 گرم

 

طرز تهیه باسترما

باسترما رو با اردک و مرغ و گوشت لخم میپزن ولی اینبار من دستور ش رو با گو شت چرخ کرده می گم که از ابتکارات خودمه (البته ابتکار خاصی نیست) گوشت رو در کاسه گذاشته و پیاز رنده شده ریخته نمک فلفل و تر شی آلوچه اضافه کرده مخلوط میکنیم.

یک ساعت بماند در این بین لونگی رو به این ترتیب درست میکنیم: پیاز ها را پوست گرفته رنده کرده آبشو میگیریم به گردو آسیاب شده اضافه ترشی آلوچه ورب ازگیل نمک فلفل زده مخلوط میکنیم ته قابلمه چرب شده سیب زمینی یا نان لواش گذاشته برنج خیس خورده میریزیم روی برنج گوشت آماده شده رو رشخته وروی آن لونگی گذاشته با دست کمی فشار میدهیم اگه گوشت چرب نبود کمی کره را نازک بریده ودر چند جا روی لونگی بذارید(من اینجا کره محلی میریزم که عطرش فوق العاده ست)

حالا با دقت از کنار ظرف کمی آب جوش توی قابلمه بریزید تا به برنج برسه درشو بذارید تا آب برنج کشیده شود حالا برنج آبکش شده رویش بریزید و دم کنی بذارید تا30-40 دقیقه دیگه آماده است حیف که از این غذا عکس ندارم واز عکسای ژورنالی ویا کس دیگه نمیخوام استفاده کنم موقع سرو حتما قابلمه را بر گردانید توی دیس وبا سیر ترشی گیلانی نوش جان راستی از گذاشتن نان لواش چون بعدا آب میریزیم نترسین چون تکان نمیخوره اتفاقی نمیافته

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان