منوی بندری خوشمزه برای آشپزی آخر هفته ۱۷ شهریور

در این مطلب قرار است شما را با منوی بندری برای آشپزی آخر هفته آشنا کنیم و یک سری اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما قرار بدهیم. برای تهیه غذا های خوشمزه بندری تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

منوی بندری خوشمزه برای آشپزی آخر هفته 17 شهریور

در این قسمت قرار است منوی بندری برای آشپزی آخر هفته را برای شما داشته باشیم و یک ست غذایی کامل به شما پیشنهاد دهیم. در ادامه قرار است سوپ مرغ مقوی و بندری، گبولی پلو و رنگینک را برایتان آموزش دهیم تا بتوانید این ست خوشمزه بندری را در خانه پخته و از خوردن آن ها لذت ببرید.

 غذا ها دارای اصالت های خاصی می باشند و غذا های اصفهانی و غذا های شیرازی از بهترین غذا ها و خوشمزه ترین ها می باشند و شما می توانید آن ها را امتحان کنید.

  •  تصفیه آب خانگی
  •  بلیط کیش

منوی بندری برای آشپزی آخر هفته

مواد لازم برای سوپ بندری

  • سینه مرغ 250 گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر یک حبه
  • لیمو ترش یک عدد
  • هویج یک عدد
  • روغن به میزان نیاز
  • سیب زمینی دو عدد
  • جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز

طرز تهیه سوپ خوشمزه بندری

این سوپ بسیار مقوی می باشد و شما می توانید به راحتی برای یک آخر هفته آن را در نظر بگیرید. برای تهیه این سوپ ابتدا باید قابلمه ای برداشته و آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب درون آن بریزید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. مرغ را به همراه مقداری زردچوبه درون آب جوش بیندازید و بگذارید 15 دقیقه درون این آب بماند تا بوی بدش گرفته شده و نیم پز شود.

در این میان می توانید پیاز و سیر را نیز پوست گرفته و خرد کنید. بهتر است این دو مورد را برای بهتر شدن شکل و شمایل سوپ بسیار ریز خرد کنید. قابلمه ای دیگر را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. بعد از این که روغن داغ شد می توانید سیر و پیاز را به آن اضافه کنید.

بعد از  این که کمی پیاز ها سبک شدند می توانید زرد چوبه را نیز به آن ها اضافه کنید و خوب تفت دهید. بعد از این که مرغ ها پخته شدند می توانید آن ها را خرد کرده و به مواد درون قابلمه که در حال تفت خوردن می باشند اضافه نمایید. بعد از این که کمی مرغ ها سرخ شدند می توانید آنها را با مقداری آب بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد.

بعد از 20 دقیقه می توانید هویج ها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت 15 دقیقه می توانید سیب زمینی ها را نیز خرد کرده و به سوپ اضافه نمایید. همزمان با سیب زمینی ها می توانید جعفری را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه ادویه ها را به این غذا اضافه کنید و بعد از پخت جعفری ها می توانید گاز را خاموش کرده و سوپ را سرو کنید. چند دقیقه قبل از سرو می توانید آب لیمو ترش را گرفته و به آن اضافه کنید تا مزه بسیار خوبی به شما بدهد.

سوپ بندری خاص

مواد لازم برای گبولی پلو بندری

  • برنج 4 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 250 گرم
  • پیاز دو عدد
  • سیب زمینی دو عدد
  • نخود یک پیمانه
  • رب یک قاشق غذا خوری
  • کشمش نصف پیمانه
  • چوب دارچین یک تکه
  • پودر لیمو عمانی نصف قاشق چای خوری
  • ادویه پلویی یک قاشق غذا خوری
  • ادویه ها به میزان نیاز
  • روغن به اندازه کافی

طرز تهیه گبولی پلو

برای این که بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید نیاز است تا ابتدا یک پیاز را شسته و بعد از این که پوست آن را جدا کردید خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که پیاز های شما سرخ شدند و رنگ آن ها طلایی شد باید گوشت را به آن اضافه کنید و خوب تفت داده تا رنگ گوشت به صورت کلی تغییر کند.

بعد از تغییر کردن رنگ گوشت می توانید فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر آن خارج گردد. بعد از این که عطر و بوی زردچوبه و فلفل در فضا پیچید مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید گوشت ها به خوبی بپزند. در انتهای پخت می توانید مقداری نمک را اضافه کنید و بعد از این که گوشت پخته شد می توانید ان را از آبی که دارد جدا نمایید.

در نر داشته باشید که نباید آب گوشت را دور بریزید و باید برنج را در همان آب بپزید. درون آب گوشت مقداری هل، ادویه و لیمو عمانی بریزید و مقدار دیگری آب به آن اضافه کنید و بعد از این که به جوش آمد برنج ها را به آن اضافه کنید. وقتی که آب برنج کشیده شد می توانید مقداری کره روی آن برزید و سیب زمنی ها را سرخ کرده و به آن اضافه می کنیم. در این میان می توانید یک پیاز دیگر را برداشته و به صورت خلالی خرد و سرخ کنید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.

منوی بندری خاص

مواد لازم برای تهیه رنگینک

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • مغز گردو 100 گرم
  • خرما 250 گرم
  • کره 200 گرم
  • دارچین نیم قاشق چای خوری
  • پودر هل نیم قاشق چای خوری
  • برای تزیین پودر پسته و نارگیل به اندازه لازم

طرز تهیه رنگینک به عنوان دسر

این دسر بسیار خوشمزه در بندر دارای طرفداران بسیار زیادی کمی باشد و افراد بسیاری هستند که این دسر را دوست دارند. در ادامه شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه آشنا می کنیم. برای تهیه این دسر ابتدا باید کره را قبل از درست کردن این دسر از یخچال خارج کرده تابه دمای محیط برسد.

بعد از این که کره به دمای محیط رسید آرد را الک کرده و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن طلایی شده و مزه خامی آن گرفته شود. بعد از این که آرد طلایی شد مقداری کره را به آن اضافه کنید و به صورت مداوم تفت دهید تا کره به صورت کلی آب شود. بعد از آب شدن کره می توانید پودر هل و دارچین را اضافه کنید و دو الی سه دقیقه تفت دهید تا بوی این ادویه ها نیز خارج گردد.

غذای خوشمزه بندری

بعد از این که بوی هل و دارچین در فضا پیچید می بایست آن را به حال خود رها کنید تا کمی خنک شود. تا زمانی که این اتفاق رخ دهد می توانید هسته های خرما را خارج نمایید و این کار را می توانید با استفاده از یک لوله خودکار و یا موچین انجام دهید. بعد از در آوردن هسته های خرما درون آن ها گردو بگذارید و خرما ها را درون ظرفی که برای رنگینک آماده کرده اید بچینید.

تمامی موادی که آن ها را تفت داده اید را روی خرما ها بریزید و این کار را تا جایی که روی خرما ها به صورت کامل پوشانده شود انجام دهید. ظرف را درون یخچال قرار دهید و بگذارید دو الی سه ساعت بماند تا مواد به خوبی خودشان را بگیرند. بعد از این مدت زمان می توانید این دسر را از یخچال خارج کرده و آن را برش بزنید.

برش زدن این دسر به صورت دلخواه می باشد و بعد از این که برش زدن را به اتمام رساندید می توانید روی آن را با تمامی مغز ها و دانه هایی که در خانه دارید تزیین نمایید. بعد از اتمام کار خود می توانید این دسر مقوی و خوشمزه را سرو کنید.

منوی بندری برای آشپزی آخر هفته

غذا های بندری بسیار مقوی می باشند و اگر می خواهید برای آخر هفته غذا های مقوی درست کنید به شما پیشنهاد می دهیم از این ست غذایی کمک بگیرید و آخر هفته ای بسیار خوب داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان