طرز تهیه لواشک شاه توت تجربه طعم دلچسب و متفاوت

در این مقاله می توانید طرز تهیه لواشک شاه توت که یک لواشک خانگی بسیار خوشمزه است را مطالعه کنید. این لواشک مزه ای فوق العاده داشته و به راحتی در خانه تهیه می شود.

طرز تهیه لواشک شاه توت تجربه طعم دلچسب و متفاوت

لواشک های خانگی طعم و مزه ای فوق العاده دارند از سویی به دلیل سالم بودن و بهداشتی بودن بسیار از لواشک های بیرونی مناسب تر هستند. شما می توانید در منزل به راحتی انواعی از لواشک های خانگی را تهیه کنید. در این بخش نیز می توانید طرز تهیه لواشک شاه توت را مطالعه نمایید.

مواد لواشک شاه توت

تهیه انواع لواشک های میوه ای کار بسیار ساده ای است. شما می توانید با میوه های هر فصل یک لواشک خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید. اگر می خواهید انواعی از لواشک های خانگی را داشته باشید، می توانید علاوه بر تهیه لواشک شاه توت با نحوه تهیه لواشک انگور و لواشک تمشک در مطالب قبلی آرگا نیز آشنا شوید.

  •  تصفیه آب خانگی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • نمک: 1 قاشق مرباخوری
  • شاه توت: 1 کیلوگرم

طرز تهیه لواشک شاه توت

طرز تهیه لواشک شاه توت

پیش از هر چیز باید بدانید، استفاده از نمک یا دیگر افزودنی ها در این لواشک کاملا اختیاری می باشد. تهیه این لواشک خانگی بسیار ساده است. در صورتی که از توت های ربی یا شاتوت ها استفاده می کنید، برای حفظ طعم ترشی لواشک می توانید از مقداری مک یا حتی شکر نیز استفاده کنید.

گاهی توت های مورد استفاده ممکن است، کمی شیرین باشد. اگر طعم شیرینی را در این لواشک ها دوست ندارید، می توانید از مقداری زردآلو استفاده کنید. افزودن رب انار و زرشک به این لواشک نیز می تواند، طعم و مزه ای عالی به آن بدهد.

همانطور که می دانید، توت یک نوع میوه بسیار آبدار است بنابراین شما نیازی به اضافه کردن آب ندارید. در اولین مرحله باید به خوبی توت ها را بشویید. بعد از شست و توت ها را به درون قابلمه بریزید و با استفاده از یک قاشق کمی آن را له کنید. در صورت نیاز می توانید از دستان خود نیز برای انجام این کار استفاده نمایید.

توت ها را روی حرارت قرار داده و زمان دهید تا با حرارت ملایم کاملا نرم شود. بعد از اینکه آب اضافی توت ها گرفته شد، مواد به غلظت رسیده از یک صافی رد کنید. با این کار دم توت ها گرفته می شود. حالا سس لواشک آماده است و می توانید برای خشک شدن در محیط بیرون قرار دهید.

در این مرحله از طرز تهیه لواشک شاه توت باید، درون یک سینی یک پلاستیک پهن کنید و مواد سس را به ضخامت نیم سانتی متر روی سینی پهن نمایید. با استفاده از کفگیر چرب شده به خوبی سس را روی تمام سطوح باز کنید.

تهیه لواشک شاه توت

برای خشک کردن این لواشک می توانید از نور مستقیم خورشید استفاده نمایید. در صورتی که فضای این کار را ندارید، می توانید لواشک را در فر دمای 70 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از 3 ساعت لواشک آب اضافی را از دست داده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان