طراحی و ساخت پکیج تزریق پلی الکترولیت (فلوکولانت)

پکیج تزریق پلی الکترولیت یا فلوکولانت در صنایعی از قبیل تصفیه آب و فاضلاب که نیاز به جداسازی ذرات معلق از طریق لخته سازی است، کاربرد گسترده ای دارد

پکیج تزریق پلی الکترولیت یا فلوکولانت در صنایعی از قبیل تصفیه آب و فاضلاب که نیاز به جداسازی ذرات معلق از طریق لخته سازی است، کاربرد گسترده ای دارد. این پکیچ ها مواد پلی آکریل آمید یا فلوکولانت ها را در مقدار مشخص وارد آب و فاضلاب نموده و منجر به برقراری پیوند میان ذرات معلق و پلیمرها شده و از این طریق لخته سازی انجام میشود. پکیج های تزریق فلوکولانت تمام مراحل آماده سازی و تزریق را به صورت خودکار انجام داده و در ظرفیت های مختلفی قابل تولید هستند.

پکیج تزریق پلی الکترولیت

پکیج تزریق پلی الکترولیت چیست؟

یکی از مهم ترین مراحل در تصفیه آب و فاضلاب، زلال سازی و از بین بردن ذرات معلق در سیال هستند. برخی از ذرات موجود در آب و فاضلاب به دلیل داشتن بارهای هم نام یکدیگر را دفع نموده و به همین دلیل ته نشین نمیشوند. علاوه براین، اندازه این ذرات بسیار کوچک است و با سیستم های فیلتراسیون نیز نمی توان آنها را از بین برد. استفاده از مواد منعقدکننده از قبیل پلی الکترولیت و فلوکولانت یکی از بهترین راهکارها در این شرایط است.

پکیج تزریق پلی الکترولیت به تجهیزاتی گفته میشود که دارای مخازن مخصوص جهت نگهداری مواد منعقدکننده هستند. این مواد در اندازه استاندارد توسط دستگاه به حوضچه تصفیه آب و فاضلاب تزریق میشود. بدنه این پکیج ها از نظر جنس تنوع بالایی دارند و اغلب آنها از فلزات مقاوم در برابر خوردگی تولید میشوند.

اجزای پکیج فلوکولانت

در طراحی و ساخت پکیج پلی الکترولیت اجزا و قطعات متعددی به کار رفته و در هر مرحله از کار استفاده میشوند. اصلی ترین اجزا و بخش های این پکیج ها عبارتند از:

  • مخزن نگهداری پلی الکترولیت
  • همزن برای همسان سازی غلظت مواد
  • پمپ های تزریق (پمپ دیافراگمی یا پمپ پنوماتیکی)
  • تابلو برق برای انجام تنظیمات توسط اپراتور
  • شاسی برای استقرار و نصب پکیج

پکیج تزریق فلوکولانت

طرز کار پکیج تزریق پلی الکترولیت

در حالت کلی می توان گفت پکیج فلوکولانت زیرمجموعه ای از پکیج تزریق مواد شیمیایی است که پلی آکریل آمید را به سیال مورد نظر تزریق می کند. طرز کار این سیستم ها به صورت زیر است:

  • مواد پلی آکریل آمید یا پلی الکترولیت درون مخزن مخصوص نگهداری میشود.
  • به منظور یکنواخت سازی غلظت این مواد در گام بعد با همزن کاملا مخلوط میشوند
  • مقدار پلی الکترولیت مورد نظر بر اساس شرایط آب و فاضلاب اندازه گیری میشود
  • مواد منعقدکننده به کمک دوزینگ پمپ در اندازه استاندارد تزریق میشود.

بعد از تزریق مواد منعقدکننده، ذرات موجود در آب جذب ذرات پلیمری با بارهای ناهمنام میشوند. این پیوند منجر به تشکیل فلوک ها میشود. فلوک ها به دلیل وزن سنگینی که دارند به مرور روی آب قرار گرفته و تشکیل لایه های لجنی می دهند. لایه های تشکیل شده روی آب با تجهیزاتی از قبیل اسکیمر جمع آوری و زلال سازی آب انجام میشود.

مساله بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد، نوع پلی الکترولیت های استفاده شده در دستگاه است. مانند پکیج تزریق آنتی اسکالانت، در این پکیج ها نیز می توان انواع مختلفی از پلی الکترولیت را بر اساس شرایط آب و فاضلاب استفاده کرد. انواع فلوکولانت مورد استفاده در این پکیج ها عبارتند از:

  • پلی الکترولیت کاتیونی
  • پلی الکترولیت آنیونی

با توجه به اینکه ذرات موجود در آب دارای بارهای الکتریکی مثبت هستند یا منفی نوع پلی الکترولیت انتخاب میشود.

پکیج تزریق پلی آکریل آمید

طراحی پکیج تزریق فلوکولانت

تنوع در پکیج های تزریق پلی آکریل آمید بسیار زیاد است و طراحی های مختلفی برای آنها انجام میشود. در طراحی پکیج تزریق پلی الکترولیت لازم است ابتدا شرایط محیط کاملا مد نظر قرار گرفته شود و بر همین اساس ظرفیت مخزن و تعداد آنها و همچنین نوع اجزای داخلی و پمپ های تزریق انتخاب شوند.

یکی از موارد بسیار مهم در طراحی پکیج فلوکولانت، جنس بدنه و مخزن های دستگاه است. متریال هایی برای این مخازن باید انتخاب شوند که در تماس با مواد خورنده دچار خوردگی نشوند. علاوه براین باید بتوانند در برابر فشار و ضربه نیز تحمل مطلوبی داشته باشند. بر همین اساس اغلب این پکیج ها با متریال فلزی استیل استنلس و پلی اتیلن تولید میشوند. میزان ضخامت مخزن نیز بر اساس استانداردها باید تعیین گردد که کار بسیار مهم و تخصصی است.

به عنوان مثال، یکی از تفاوت های اصلی در طراحی این پکیج ها، تعداد مخزن های تعبیه شده در آنها است. در برخی از پکیج ها از یک مخزن برای نگهداری مواد استفاده میشود و آماده سازی مواد نیز در همین مرحله انجام شده و تزریق صورت میگیرد. در تصفیه خانه های بزرگ تعداد مخزن ها بیشتر است و برای نگهداری، آماده سازی و تزریق هرکدام یک مخزن در دستگاه تعبیه میشود.

قیمت پکیج تزریق پلی الکترولیت

به دلیل تفاوت های زیادی که در طراحی این پکیج ها وجود دارد، قیمت های متنوعی برای آنها ارائه میشود. یکی از مهم ترین فاکتورها برای تعیین قیمت، تعداد مخزن های به کار رفته در دستگاه و جنس آنها است. هر اندازه تعداد مخزن ها بیشتر باشد، به همان نسبت نیز قیمت نهایی محصول افزایش پیدا می کند.

علاوه براین، نوع اجزای داخلی و برند تولیدکننده آنها نیز می تواند قیمت ها را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. در این پکیج ها نوع پمپ های تزریق متفاوت هستند و به همین دلیل می توانند باعث افزایش یا کاهش قیمت شوند.

ساخت پکیج تزریق پلی الکترولیت

ساخت پکیج پلی الکترولیت یکی از کارهای بسیار تخصصی است که تعداد اندکی از برندهای ایرانی در این زمینه به موفقیت دست پیدا کرده اند. آب سازه یکی از تیم های فعال در این حوزه است که محصولاتی کاملا استاندارد را طراحی و با بهترین متریال تولید می کند. پکیج های فلوکولانت آب سازه در انواع مختلف تک مخزن و چند مخزن با بدنه فلزی و پلی اتیلن در ظرفیت های مختلف تولید و بدون واسطه به سراسر ایران قابل ارسال هستند.

استفاده از متریال باکیفیت، رعایت تمام استانداردهای روز دنیا در طراحی و ساخت پکیج تزریق پلی الکترولیت باعث شده است تا این محصولات با گارانتی ارائه شوند. علاوه بر گارانتی این پکیج ها دارای خدمات پس از فروش بوده و نصب و راه اندازی آن نیز توسط افراد متخصص این مجموعه انجام میشود.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان