ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی لذیذ و محبوب در خانه

اگر از علاقه مندان به آشپزی های خانگی هستید در این بخش می توانید با طرز تهیه فلافل پیتزایی ویژه آشنا شوید. این نوع فلافل ساده را با یک دستور عالی در این بخش مطالعه می کنید.

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی لذیذ و محبوب در خانه

فلافل مرغ پیتزایی یکی از انواع محبوب فلافل‌ ها بوده که رسپی ساده‌ ای دارد و می‌ توانید برای وعده‌ های غذایی مختلف تهیه کنید. شما می‌ توانید با نحوه تهیه انواع فلافل در آرگا آشنا شوید. در ادامه نیز طرز تهیه فلافل پیتزایی را مطالعه می‌ کنید.

طرز تهیه فلافل پیتزایی ویژه:

برای داشتن این فلافل خانگی خوشمزه باید سینه مرغ تازه تهیه کنید. شما می‌ توانید با نحوه تهیه  فلالفل مرغ و فلافل باقالی آشنا شوید.

نحوه تهیه فلافل پیتزایی

مواد اولیه:

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
  • سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • سوسیس: 1 عدد
  • آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز و پودر سیر: به میزان لازم
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه فلافل پیتزایی:

برای داشتن این فلافل ویژه خوشمزه ابتدا باید مرغ را به همراه مقداری زردچوبه و نمک درون قابلمه‌ای ریخته تا آب‌ پز شود. به آن مقداری پیاز اضافه کرده تا بوی مرغ را بگیرد. مقداری آب روی مواد ریخته و روی حرارت گذاشته تا پخته شود. در ادامه بهتر است تا کف آب روی مرغ را با استفاده از قاشق جمع کرده که باعث می‌ شود، بوی بد آن از بین برود.

طرز تهیه فلافل پیتزایی

گوشت مرغ را از قابلمه خارج کرده و به خوبی ریز کنید. می‌ توانید از غذاساز برای یکدست شدن مواد و ریز شدن آن استفاده نمایید. مقداری سوسیس را رنده کرده و به مواد خود اضافه کنید. در ادامه نیز باید سفیده تخم مرغ را به همراه مقداری آرد، نمک، سس گوجه فرنگی، فلفل، زردچوبه، پودر پیاز و پودر سیر درون کاسه جادار مخلوط و ترکیب کنید. مواد را با دست به خوبی ورز داده تا یکدست شود.

در ادامه گوشت مرغ و سوسیس‌ های میکس شده را به مواد حاوی ظرف اضافه کرده و به همراه فلفل دلمه‌ ای‌های نگینی شده و جعفری‌ های ساطوری شده مجدد ترکیب کنید. مواد بعد از یک دست شدن باید برای استراحت کنار گذاشته شود.

رسپی فلافل پیتزایی

مواد را سلفون کشیده درون یخچال قرار داده تا طعم و عطر مواد را بگیرد. درون تابه گل مقداری روغن ریخته روی حرارت بگذارید و فلافل‌ ها را قالب زد و درون روغن‌ ها سرخ کنید. بعد از اینکه فلافل‌ ها پشت و رو سرخ شد، از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

شما می‌ توانید این فلافل را با کچاپ و سس‌ های دست‌ ساز خانگی استفاده کنید. شما علاقه مندان در این بخش با طرز تهیه فلافل پیتزایی دست ساز آشنا شدید و می‌ توانید، نحوه تهیه انواع دیگری از فلافل‌ ها را مطالعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان