ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چغندر تنوری لذیذ و خوشمزه

برای داشتن میان وعده های جدید و طعم های متنوع در این قسمت با طرز تهیه چغندر تنوری مخصوص همراه ما باشید. این دستور بسیار ساده و خوشمزه است.

طرز تهیه چغندر تنوری لذیذ و خوشمزه

اگر به دنبال طعم‌ های متنوع و جذاب برای میان وعده‌ های خود هستید، حتماً آرگا را دنبال کنید. در این قسمت با طرز تهیه چغندر تنوری و لبوی تنوری آشنا شوید.

چغندر تنوری با شیره

چغندر تنوری مخصوص:

برای اینکه طعم متنوعی را تجربه کنید، حتماً این چغندر خوشمزه و پرخاصیت را تهیه کرده و نوش جان نمایید. این نوع چغندر می‌ تواند برای پذیرایی در مهمانی‌ های شما نیز یک گزینه جذاب ویژه و متنوع باشد که به خصوص در شب‌ های یلدا کاربرد دارد.

مواد اولیه:

  • چغندر: 1 کیلوگرم
    نمک: به میران لازم

طرز تهیه چغندر تنوری:

طعم این چغندر بسیار فوق العاده بوده و طعم خوشمزه‌ ای دارد. شما برای آماده کردن این چغندر با یک روش و دستور جدید می‌ توانید ابتدا چغندر را پوست کنده و با استفاده از چنگال و سوراخ‌ هایی در روی سطح آن ایجاد کنید.

حالا باید برای تنوری شدن چغندرها را درون آتش انداخته و زمان دهید تا با حرارت ملایم و کم پخته شود. برای این کار می‌ توانید از پیت روغن نباتی استفاده کنید. درون پیت مقداری چوب انداخته و آتش روشن کنید. در ادامه برای پخته شدن چغندر باید چغندر را درون فویل قرار داده و درون آتش بیندازید تا به آرامی پخته شود.

رسپی چغندر تنوری

این چغندر طعم فوق العاده‌ای داشته و با ترکیب دودی یک ترکیب جذاب می‌ شود. بعد از پخته شدن می‌توانیم چغندر را از درون آتش خارج کرده و با مقداری نمک نوش جان کنید. در صورت دلخواه می‌ توانید مقداری شیره انگور به چغندرها اضافه کرده و آن را به صورت شیرین نوش جان نمایید.

برای دودی کردن و پخت چغندر در درون آتش می‌ توانید از روش‌ های مختلفی استفاده نمایید. در صورت دلخواه درون منقل مقداری زغال ریخته و بعد از آتش گرفتن آن را خاموش کنید.

حالا چغندر را که درون فور قرار داده‌ اید، روی آتش زغال ریخته و روی سطح آن را نیز مقداری زغال قرار دهید. کمی آن را باد زده تا به آرامی چغندر نرم و پخته شود.

طرز تهیه چغندر تنوری

در روش دیگر شما می‌ توانید با طرز تهیه لبوی تنوری نیز آشنا شوید. شما می‌ توانید انواع سبزیجات مثل: سیب زمینی و غیره را بر روی آتش تنوری کرده و نوش جان کنید.

برای پخت لبوها بر روی آتش نیز لبوها را درون فویل گذاشته و درون آتش انداخته و بعد از اینکه پخته شد، از درون آتش خارج کنید. مدت زمان پخت مواد بر روی آتش نیز یک ربع تا 20 دقیقه می‌ باشد. اگر بعد از این مدت پخته نشد، مجدد فویل را بسته و درون آتش بیندازید تا نرم شود.

شما همین کار را می‌ توانید روی حرارت گاز یا درون فر نیز انجام دهید. شیوه‌ های دیگری برای تهیه چغندر و لبه وجود داشته که می‌ توانید از آنها استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی