ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه استیک شترمرغ با بافت عالی و لذیذ

همانطور که می دانید گوشت شترمرغ به عنوان یک گوشت محبوب و پرطرفدار در برخی از مناطق جهان مانند آفریقای جنوبی محسوب می شود. که در این مقاله طرز تهیه استیک شترمرغ را در اختیارتان گذاشته ایم.

طرز تهیه استیک شترمرغ با بافت عالی و لذیذ

استیک شترمرغ یک غذای عالی و خوشمزه است که مناسب وعده های روزانه و مهمانی ها است و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت می باشد. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل زیادی به استیک دارید و به دنبال دستور تهیه این غذای خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه استیک شترمرغ همراه ما باشید.

 آموزش تهیه استیک شترمرغ

آموزش طرز تهیه استیک شترمرغ

گوشت شترمرغ در گروه گوشت های قرمز قرار دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار باشد که استیک شترمرغ طعمی مشابه گوشت گاو دارد که با سیب زمینی و دیگر مخلفات می توانید تهیه و نوش جان کنید که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید، در ادامه مطلب دستور تهیه استیک شترمرغ را در اختیارتان گذاشته ایم.

مواد لازم برای یک نفر

  • ران گوشت شترمرغ یا فیله ورق شده : صد و پنجاه گرم
  • پودر سیر : یک سوم قاشق چایخوری
  • سیر خام : دو حبه دوره شده
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده : یک قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • پودر زنجبیل : نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده : به مقدار دلخواه
  • رزماری : چند شاخه

دستور تهیه

در روش تهیه استیک شترمرغ ابتدا گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر بگذارید و با کمک بیفتک کوب آن را بکوبید تا نازک شود.

حالا سس که شامل رزماری، سیر پوره شده، جعفری خرد شده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون است را تهیه کرده و دو طرف گوشت ورقه شده به این سس آغشته نمایید.

در مرحله بعدی روی ظرف را پوشانده و به مدت هفت تا هشت ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله پایانی از نحوه تهیه استیک شترمرغ، در زمان طبخ گوشت شترمرغ به آن نمک بیفرایید و بعد داخل تابه ای چدنی چرب شده با حرارت زیاد طبخ نمایید.

نحوه تهیه استیک شترمرغ

نکات تکمیلی

1. به منظور طعم دار شدن بیشتر گوشت، از چاشنی به مقدار لازم استفاده کنید.

2. استیک ها را پیش از پخت در دمای محیط بگذارید تا کاملاً پخته شود.

3. در زمان پخت استیک را چندبار برگردانید که بهتر است هر سه دقیقه یک بار گوشت ها را پشت و رو نمایید.

4. استفاده از گوشت تازه شترمرغ باعث لذیذ تر شدن غذا می شود‌.

شما دوستان عزیز به منظور آشنایی با طرز تهیه استیک سیب زمینی و استیک فیله مینیون می توانید روی لینک مورد نظرتان کلیک نمایید و به راحتی و در مدت زمان کمی آن ها را تهیه و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان