طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

مانیکوتی اسفناج غذای بسیار لذیذ ایتالیایی است که در خانواده پاستا ها قرار می گیرد و زمانی که با سس گوجه همراه شود،تجربه ی طعمی دلپذیر خواهد بود.

طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

مواد لازم برای مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

 
8 عددلولۀ پاستا
1 قاشق چای خوری روغن زیتون
425 گرم پنیر ریکوتا
کم چرب1 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
280 گرم اسفناج
2 پیمانه سس مارینارا
1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
2 قاشق سوپ خوری خامه
 
مانیکوتی اسفناج با سس گوجه
 

طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

 
فر را روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. در یک قابلمۀ بزرگِ آب و نمک، لوله های پاستا را بپزید (طبق دستورالعمل روی بسته). سپس آن را آبکش کنید و روی سینی فر که از قبل چرب شده است بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، پنیر ریکوتا، نصف پیمانه پارمزان و پوست لیمو را مخلوط کنید، اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.محتویات کاسه را به یک کیسۀ پلاستیکی منتقل کنید و آن ها را در یک گوشۀ پلاستیک جمع کنید، سپس با قیچی یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید و سپس هر دو طرف لوله های پاستا را با این مخلوط پر کنید. لوله های پر شده را داخل ظرف بگذارید.در یک کاسۀ متوسط، سس مارینارا، پونه و خامه را مخلوط کنید. سس را به طور یکنواخت روی پاستاها بریزید و نصف پیمانه پارمزان را هم روی آن پخش کنید و داخل فر بگذارید. حدود 30 دقیقه داخل فر بماند تا روی پارمزان قهوه ای شود. بعد از پختن، 5 دقیقه صبر کنید سپس سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد مانیکوتی اسفناج

مانیکوتی اسفناج جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
مانیکوتی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مانیکوتی اسفناج ، طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان